Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Jordspyd

I udvalget her finder du solide jordspyd fra de bedste producenter og til de bedste priser. Vi har jordspyd i flere materialer herunder kobber og galvaniseret samt jordspyd i flere længder og diametre.

Køber du dine jordspyd til dine installationer i vores shop, er du sikret landets bedste pris samt en hurtig levering. Tag et kig på siden i dag og gør et godt køb med det samme!

   

 1. Jordspyd, kobberbelagt, 14 mm i diameter – MTO electric

  Jordspyd fra MTO electric, som findes i 2 forskellige længer. Består af en stærk stålkerne belagt med 99,9% rent elektrolytisk kobber, som har en tykkelse på minimum 0,25 mm. Jordspydet har M14 gevind i begge ender og flere spyd kan samles med en kobling.

  inkl. moms fra 128,00 DKK
 2. inkl. moms 156,00 DKK
 3. Kobling til 14 mm kobberbelagt jordspyd – MTO electric

  Kobling af messing med M14 gevind indvendigt. Bruges til at samle to 14 mm kobberbelagte jordspyd, fra MTO electric, men hinanden. Anvendes når der er brug for at få jordspydet ned i ekstra stor dybde.

  Varenr: 1421221108

  inkl. moms 23,00 DKK
 4. inkl. moms 70,00 DKK
 5. Jordspydsadaptor SDS-PLUS, Ø14 mm (indvendig) – Baier

  Jordspydsadapter med SDS-PLUS. Indvendig åbning Ø14 mm og en slagdybde på 50 mm. Banker nemt jordspyd i jorden! Kvalitet fra Baier.

  Varenr: 881420350

  inkl. moms 610,00 DKK
 6. Kobling 14,2 mm jordspyd

  Varenr: 5421400174

  inkl. moms 79,00 DKK
 7. inkl. moms 72,50 DKK
 8. inkl. moms 31,25 DKK
 9. inkl. moms 760,00 DKK

   

Det bedste udvalg af jordspyd, koblinger og tilslutningssæt

For at du kan nå i mål med dine elinstallationer, så har du naturligvis brug for et godt udvalg af solide jordspyd. Her på siden finder du vores store sortiment, hvor vi har jordspyd fra alle de bedste producenter på markedet herunder MTO electric og Walraven, som begge er din garanti for et professionelt produkt.

Hertil har vi både koblinger og tilslutningssæt, så det er nemt og overskueligt for dig at finde alle de nødvendige produkter til at arbejde med dine jordspyd.

På WATTOO.DK ønsker vi udelukkende at medvirke til professionelle og gode løsninger, og derfor forhandler vi kun produkter af den bedste kvalitet. Det gælder samtlige af vores udvalg, hvorfor du altid kan være sikker på en høj kvalitet her hos os. Mangler du et eller flere jordspyd til at færdiggøre dine elinstallationer, så kan du altså med garanti gøre en god handel her hos os.

Find det rette jordspyd til dine behov på WATTOO.DK

Foruden en god kvalitet, så skal det naturligvis også være nemt at finde det helt rette produkt til dine behov. Derfor har vi her et bredt udvalg af jordspyd i flere materialer, diametre og længder, så du hurtigt og kan udvælge det rette spyd til din installation. Uanset hvilken størrelse og materiale, du har brug for, så kan du naturligvis være sikker på, at kvaliteten er i top!

Skal du bruge mere materiel til din elinstallation, så tag også et kig i vores komplette udvalg af installationsmateriel og jordingsmateriel, hvor du blandt andet finder jorddåser, rørbøjler og andet materiel til din installation. Med vores udvalg er du med andre ord sikker på, at du altid nemt, overskueligt og hurtigt kan finde de helt rette produkter til dine behov, så du kan nå i mål med dine projekter på kort tid.

Priser du ikke finder andre steder

Måske vigtigt af alt; så sørger vi altid for at være den billigste løsning. Indkøb af nyt materiel kan altid gøres til de bedste priser hos os, og det sørger vi naturligvis for altid er tilfældet. Her køber vi stort ind, så du kan få de bedste produkter til de skarpeste priser.

Mangler du et eller flere nye jordspyd, og vil du gerne have dig en ekstra god pris, så bør du derfor gøre dit køb her hos os. Sammen med de altid fornuftige priser, så har vi også en hurtig dag til dag levering, så du kan få dit nye jordspyd i brug med det samme – og dermed nå i mål med din elinstallation hurtigst muligt.

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Jordingsmateriel

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os