Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Klemmer

Tag et kig i vores komplette udvalg af klemmer til dine jordinstallationer her på siden, hvor du finder markedets bedste klemmer til de skarpeste priser.

Vi har klemmer til jordinstallationer i alle gængse størrelser, i flere materialer og altid i en høj kvalitet. Hertil holder vi altid prisen i bund, så du kan indkøbe dit materiel og holde dig til et fornuftigt budget!

   

 1. inkl. moms 7,70 DKK
 2. inkl. moms 28,25 DKK
 3. inkl. moms 47,50 DKK
 4. inkl. moms 88,00 DKK
 5. inkl. moms 33,50 DKK
 6. inkl. moms 79,00 DKK
 7. inkl. moms 67,50 DKK
 8. inkl. moms 101,00 DKK
 9. Jordspydsklemme, 16 mm spyd, 16-70 mm2

  Jordspydsklemme CR515 Spyd 16mm Tråd 16-70mm².

  Varenr: 3121000436

  inkl. moms 79,00 DKK
 10. inkl. moms 155,00 DKK

   

Vi giver dig et komplet udvalg af klemmer

På siden her finder du både parallelklemmer og jordklemmer samt klemmer i kobber, galvaniseret samt elektrogalvaniseret stål. Du får med andre ord et komplet sortiment her hos os, hvor du med garanti kan finde lige netop de klemmer, du står og mangler til din jordinstallation.

Således bliver det hurtigt og nemt for dig at komme i besiddelse af det rette materiel til din opgave, hvilket er en forudsætning for hurtigt at nå i mål med et godt resultat.

Endvidere holder vi os løbende opdaterede med nye produktserier, så du altid har det nyeste og bedste udvalg. Når du står og mangler nyt materiel til dine projekter, hvad end der er tale om klemmer, installationsmateriel, jordingsmateriel eller noget helt andet, så kan du altså med fordel tage et kig forbi WATTOO.DK, hvor du altid finder et opdateret og godt udvalg.

Vi sørger naturligvis ligeledes for, at du kan komme hurtigt i gang med dit projekt ved at give dig en fast dag til dag levering på alle vores produkter.

Klemmer i god kvalitet til dit arbejde

Hos os kan du altid være sikker på, at du kommer afsted med gode produkter i professionel kvalitet. Vi ønsker nemlig at være stedet for den kompetente håndværker, og vi vil hjælpe med at skabe holdbare og stærke løsninger – og dertil er det rette materiel naturligvis påkrævet.

Derfor forhandler vi kun produkter herunder klemmer fra de bedste producenter på markedet, så du har de bedste forudsætninger for at klare dine opgaver på bedste vis. Her på siden finder du eksempelvis klemmer fra mærker som OBO BETTERMANN og Dan Delektron, som begge leverer den højeste standard hver gang.

Med det rette materiel er du godt stillet i forhold til at løse dine projekter – og her på WATTOO.DK finder du altid kun det bedste!

De bedste priser er en selvfølge på WATTOO.DK

Sidst men ikke mindst, så er vi stolte af at kunne sige, at vi altid er det billigste valg. Vi køber stort ind og arbejder altid for at kunne give dig en bedre pris, så du kan få det bedste materiel og stadig holde dig til et fint budget.

Her kan du altid være sikker på virkelig konkurrencedygtige priser, hvorfor vi også er blevet det foretrukne valg for mange danskere, når det kommer til indkøb af professionelle værktøjer, elartikler og andre produkter.

Står du og mangler nye klemmer til din jordingsarbejde – og vil du sikre dig den bedste pris – så er det med andre ord WATTOO.DK du skal shoppe hos!

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Jordingsmateriel

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os