Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK Rosetter

Rosetterne fra LK, bruges når det ikke er muligt at få en dåse ind i loftet, eller installationen er lavet synlig med kabler eller plastrør. De er også praktiske at bruge i forbindelse med ældre el-installationer, hvor der blot kommer stålrør med ledninger ud af loftet. En roset kan ofte bruges til at dække rørene og få lavet en ordentlig og sikker afslutning af installationen. Der kan hænges pendler direkte op i rosetterne, pga. deres indbyggede aflastninger.

   

 1. LK – Clips-roset Ø80 med 3 dobbelte klemmer (uden jord)

  Praktisk roset fra Lauritz Knudsen, der båda kan bruges som en rør- og kabel samledåse samt som udtag for en tilledning. Den er forsynet med 3 klemmer (fase, nul og mellemledning), en aflastningsbøjle og er især velegnet til ældre installationer uden jord. Rør og kabler kan komme ind igennem både siderne og bunden.

  inkl. moms fra 31,50 DKK
 2. LK – Clips-roset Ø80 med 5 dobbelte klemmer (med jord)

  Praktisk roset fra Lauritz Knudsen, der båda kan bruges som en rør- og kabel samledåse samt som udtag for en tilledning. Den er forsynet med 5 klemmer (fase, nul, jord og 2 til mellemledninger), en aflastningsbøjle og er især velegnet synlige installation, f.eks. over demonterbare lofter. Rør og kabler kan komme ind igennem både siderne og bunden.

  inkl. moms fra 39,75 DKK
 3. LK – Dobbelt klemme til clips-roset Ø80 og udløbsroset Ø75

  Anvendes som tilbehør til clips-roset Ø80 og udløbsroset Ø75. Kan bruges til at erstatte klemmer som er gået i stykker, eller for at tilføje op til 2 ekstra klemmer på på clips-roset Ø80 med 3 dobbelte klemmer.

  Varenr: 1020006724

  inkl. moms 6,00 DKK
 4. LK – Udløbsroset Ø75 med 4 dobbelte klemmer

  Klassisk udløbsroset af hård plast til montering udvendigt på loft eller væg. Der kan hænge en lampe på op til 5 kg direkte i rosetten. Er forsynet med 4 dobbelte skrueklemmer, aflastning til tilledningen og demonterbar bundplade. Velegnet til brug i forbindelse med gamle el-installationer hvor der kommer stålrør ned igennem loftet.

  inkl. moms fra 49,50 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK Lampemateriel

Skriv til os