Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Komplet omfangsdræn – Med eller uden pumpanlæg, gør-det-selv

Komplet gør-det-selv omfangsdræn til huset. For dig der kan gøre det selv, har vi sammensat produkter fra wavin, uponor og grundfos. Vælg størrelse på boligen og om det skal være med eller uden pumpeanlæg. Læs om omfangsdræn her.

inkl. moms fra 7.188,00 DKK

Beskrivelse

Smart og billig dræn-løsning

Vi har her sammensat 4 dræn-løsninger til dig der kan selv, du skal blot vælge bolig størrelse ,og vælge med eller uden pumpeanlæg. Udover delene som høre til pakkerne skal der anvendes gravereddskaber samt indkøbes sand og sten.

Pakke 1 Til bolig på maks. 100 m² bruttoareal, og hvor det er nødvendigt at bruge pumpekraft for at kunne bortlede det opsamlede drænvand.

Pakke 2 Til bolig på maks. 380 m² bruttoareal, og hvor det er nødvendigt at bruge pumpekraft for at kunne bortlede det opsamlede drænvand.

Pakke 3 Til bolig på maks. 100 m² bruttoareal, og hvor det opsamlede drænvand selv kan løbe fra sandfangsbrønden til offentlig kloak, eller andet anlæg, uden brug af pumpe.

Pakke 4 Til bolig på maks. 380 m² bruttoareal, og hvor det opsamlede drænvand selv kan løbe fra sandfangsbrønden til offentlig kloak, eller andet anlæg, uden brug af pumpe.

Tilbehør Har du brug for at få udvidet drænløsningen, evt. med flere brønde, mere drænrør, drænrørs fittings eller størrer pumpe mv. Er du velkommen til at kontakte os for teknisk vejledning.

Omfangsdræn

Omfangsdræn med sandfang- rensebrønde og pumpebrønde er et drænsystem, som ligger hele vejen rundt om bygningen. Formålet er at aflede nedsivende overfladevand og grundvand, så det er muligt at holde fundamenter tørre og undgå fugtskader. For at opnå en optimal konstruktions levetid, er det vigtigt at drænrørene lægges så korrekt som muligt.

Lægningsdybden af et omfangsdræn bør mindst være 0,75 m, idet drænnormen stiller krav om frostfri dybde. I forbindelse med opvarmede bygninger kan den frostfri dybde for drænledninger sættes til 0,60 m.

  • Drænledninger lægges ca. 10 cm fra fundamentet, og med et fald på min. 3‰, gerne 5‰ og må ikke komme under underkanten af fundamenterne.

  • Drænledninger lægges med et filterelement bestående af granulat (sten) i min. 10 cm tykkelse omkring rørene.

  • Renden fyldes af vandgennemtrængeligt materiale (sand), og terrænet skal falde væk fra bygningen.

  • Før drænvandet føres til en afløbsinstallation, skal det passere et sandfang, og hvor direkte afledning ikke er mulig, afledes til pumpebrønd, som også er den mest effektive og anvendte metode i dag.

  • Enhver form for afledning af drænvand kræver altid myndighederenes godkendelse.

Varianter

Komplet omfangsdræn, pakke 1 – Med pumpeanlæg, gør-det-selv Komplet omfangsdræn, pakke 1 – Med pumpeanlæg, gør-det-selv
Varenummer: 9909000390
inkl. moms 10.909,00 DKK
inkl. moms 10.909,00 DKK
Komplet omfangsdræn, pakke 3 – Uden pumpeanlæg, gør-det-selv Komplet omfangsdræn, pakke 3 – Uden pumpeanlæg, gør-det-selv
Varenummer: 9909000392
inkl. moms 7.188,00 DKK
inkl. moms 7.188,00 DKK
Komplet omfangsdræn, pakke 2 – Med pumpeanlæg, gør-det-selv Komplet omfangsdræn, pakke 2 – Med pumpeanlæg, gør-det-selv
Varenummer: 9909000391
inkl. moms 12.047,00 DKK
inkl. moms 12.047,00 DKK
Komplet omfangsdræn, pakke 4 – Uden pumpeanlæg, gør-det-selv Komplet omfangsdræn, pakke 4 – Uden pumpeanlæg, gør-det-selv
Varenummer: 9909000393
inkl. moms 8.977,00 DKK
inkl. moms 8.977,00 DKK
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os