Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

ALPHA3 25-80 130 1x230V 50Hz 6H

ALPHA3 – FØRSTE CIRKULATIONSPUMPE FRA GRUNDFOS MED BLUETOOTH-KOMMUNIKATION ALPHA3 er næste generation af cirkulationspumper til private boliger og den første cirkulationspump...
Varenummer:380474180
inkl. moms 2.857,00 DKK

Beskrivelse

ALPHA3 – FØRSTE CIRKULATIONSPUMPE FRA GRUNDFOS MED BLUETOOTH-KOMMUNIKATION
ALPHA3 er næste generation af cirkulationspumper til private boliger og den første cirkulationspumpe fra Grundfos, som kommunikerer med Grundfos GO Remote-appen via Bluetooth. Det betyder, at du nemt kan udveksle oplysninger mellem pumpen og din smartphone eller tablet (iOS og Android).

Bluetooth-kommunikation hjælper dig med at arbejde endnu smartere og ændrer den måde, hvorpå vi arbejder med varmeanlæg. Bluetooth giver dig de bedste valgmuligheder under installation, og dine kunder får fortsat glæde af høj komfort og store besparelser.

ALLE DATA PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET
ALPHA3 opretter automatisk forbindelse til GO Remote-appen. Så fra det øjeblik, hvor pumpen er installeret og opkoblet via Bluetooth, kan al pumpedrift konfigureres direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan betjene pumpen helt uden at røre den, hvilket er en stor fordel især i teknikrum, hvor pumpen ikke er let at komme til eller pladsen er trang

GO Remote-appen giver dig øjeblikkelig adgang til pumpens status og indstillinger, såsom flow, pumpeydelse, driftslog og timerfunktion – og du kan hurtigt og nemt ændre alle indstillingerne. Med Grundfos GO Remote-appen får du også direkte adgang til alarm- og advarselsloggen, hvilket gør det nemt at foretage fejlfinding. Med andre ord er du ikke længere begrænset til de data, du kan læse på pumpens display.

INDBYGGET INDREGULERINGSFUNKTION
Den nye ALPHA3 har også en indbygget funktion til indregulering af radiator- og gulvvarmeanlæg. Indreguleringen foretages med GO Balance-appen, og for at gøre det nemmere har du direkte adgang til den via GO Remote. Den indbyggede indreguleringsfunktion betyder, at du ikke er nødt til at bruge en ALPHA Reader.

Specifikationer

Anvendelsesområde Varme/Køl
Arbejdstryk max 10bar
Brand Grundfos
EAN 5713828026590
Energieffektivitetsindeks (EEI) 0,18EEI
Flow max 3,9m3/h
Forsyningsspænding 1 x 230V AC
Indbygningslængde 130 mm
Materiale hus Støbejern
Medietemperatur max 110°C
Medietemperatur min 2°C
Model ALPHA3
Omgivelsestemperatur max. 40°C
Spænding 230 Volt
Strømforbrug 50W
Tilslutnings gevind 1 1/2"
Typenummer 99371955
Tæthedsklasse XD4
Vare type Cirkulationspumpe
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os