Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Ventilator Silent One Ø100 mm, med adaptiv hygrostat, sort

Ventilation i baderummet er nødvendigt for at undgå mug, skimmelsvamp og råd samt for at nedbringe mængden af radongas. Et dårligt indeklima rimer på træthed, hovedpine, kvalm...
Varenummer:9978858013
inkl. moms 1.448,00 DKK

Beskrivelse

Ventilation i baderummet er nødvendigt for at undgå mug, skimmelsvamp og råd samt for at nedbringe mængden af radongas. Et dårligt indeklima rimer på træthed, hovedpine, kvalme og alvorlige luftvejssygdomme. Baderumsventilation bidrager til at opnå et sundt indeklima i rummet.
Løsningen kan bestå i en almindelig ventilator. Et godt og velfungerende alternativ er en multifunktionsventilator med adaptiv hygrostat – en virkningsfuld løsning for et bedre baderum med et sundt indeklima.
Adaptiv hygrostat
THERMEX Silent One er udstyret med et unikt system, der tilpasser sig luftfugtigheden i omgivelserne både inde og ude.
Hygrostaten aktiveres kun ved store udsving i luftfugtigheden, dette foregår i to tempi. Ved mindre udsving forøges sugestyrken til 65 m3/t og ved store og pludselige udsving forøges sugestyrken til 90 m3/t . Når luftfugtigheden er tilbage til oprindelig niveau ændres sugestyrken til 25 m3/t, hvilket er det normale niveau.
Grundventilation + boost
Silent One kører døgnet rundt på grundventilation og suger 25 m3/t. Ved aktivering af adaptiv hygrostat eller tilstedeværelsessensor øges sugestyrken.
Front- og kantsug
THERMEX Silent One er aerodynamisk - suger både i front og på sider, hvilket giver et effektivt og ensartet sug i rummet.
Tilstedeværelsessensor
THERMEX Silent One har tilstedeværelsessensor - tænder og slukker derfor automatisk. Kører 24 timer i døgnet på minimum niveau, 25 m3/t ved persontilstedeværelse øges luftmængden til 65 m3/t.
2 leder el-tilslutning
THERMEX Silent One skal ikke tilsluttes via lyskontakten. Den tilsluttes ganske enkelt el-nettet via 2 ledninger. Plug’N’Play.

Specifikationer

Brand Thermex
Diameter 100 mm
EAN 5703347206221
Farve Sort
Typenummer 200.34.2202.2
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os