Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Ventilator badeværelse, Silent-100 CHZ Visual: Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer, opstartforsinkelse, hygrostat og indstilling på fronten , hvid

Populær støjsvag ventilator til badeværelse, toiletrum og lign. Findes i flere modeller med hygrostat og timer. Alle er forsynet med vindstop (kontraspjæld). Passer til Ø100 mm huller og rør. Ventilatoren produceres af S&P (Soler & Palau). Se nærmere beskrivelse på varekortet.

Varenummer:9909000703
inkl. moms 1.441,00 DKK

Beskrivelse

Serie af ventilatorer fra Soler & Palau.

Ventilator serien Silent-100 er designt til brug i badeværelse, toiletrum og lign. hvor der samtidig er ønskes om et meget lavt lydniveau.

Ventilatorerne er dobbeltisoleret (klasse II) og skal ikke derfor ikke jordes. Alle versioner af Silent-100 er forsynet med lydsvag motor med kugleleje, samt kontraspjæld (vindstop). Kabinet og propel er i plast.

Silent-100 kan udsuge op til 95 m³ pr. time.

Alle versioner er forsynet med indikation som viser (via lys) at ventilatoren køre.

Silent-100 findes i flere versioner:

 • CZ:
  Dette er standard modellen. Når den tilsluttes 230V, så begynder den at suge luft ud.

 • CRZ:
  Denne model har en efterløbs funktion (timer) som får ventilatoren til at køre mellem 1 og 30 min. efter f.eks. lyset er slukket.

  Ventilatoren skal tilsluttes permanent fase og nul på to af sine klemmer. På den 3. klemme (Ls) tilsluttes f.eks. tændledningen fra lyset eller en seperat afbryder. Når der kommer spænding ind på denne indgang går ventilatoren i gang. Når spændingen fjernes vil ventilatoren forsætte med at køre i den tid som er indstillet på timeren.

 • CHZ (bliver tit også kaldt CHRZ):
  Denne model har en hygrostat funktion som måler hvor meget fugt der er i luften ved ventilatoren. Den kan indstilles til en maks. luftfugtighed på 60, 70, 80 eller 90% RF, og når dette overskrides, vil ventilatoren gå i gang.

  Den har en kontakt indgang som kan tilsluttes til afbryderen som tænder lyset eller en seperat afbryder. Når denne indgang aktiveres begynder ventilatoren at suge.

  Den har også to forskellige timer funktioner. Efterløbs timer funktion får ventilatoren til at køre enten 1, 5, 15 eller 30 min efter at kontant indgangen er slukket (f.eks. lyset bliver slukket) eller når luftfugtigheden er faldet til under det indstillede. Opstartsforsinkelses timeren, som valgfrit kan aktiveres, sikrer at ventilatoren ikke går igang med det samme at kontakt indgangen aktiveres. Indgangen skal være aktiveret mindst 50 sekunder før den går i gang. Dette er praktisk hvis man blot hurtigt skal vaske hender eller lign.

  Hygrostaten har højere prioritet end kontakt indgangen og efterløbstimer. Det vil sige at hvis timeren udløber men der stadig er for meget fugt i luften, vil ventilatoren blive ved med at køre.

  Derudover har ventilatoren også en valgfri interval funktion, som sikrer at ventilatoren ikke står og kører konstant hvis den sidder i et rum eller område med konstakt høj luftfugtighed i lang tid af gangen. Ventilatoren stoppes efter en times konstant drift og forbliver stoppet i enten 4, 8, 12 eller 24 timer, før den på ny kan starte op hvis luftfugtigheden er for høj.

  Ventilatoren skal tilsluttes permanent fase og nul på to af sine klemmer. På den 3. klemme (Ls) tilsluttes f.eks. tændledningen fra lyset eller en seperat afbryder.

 • CRIZ:
  Denne version har en smart efterløbs timer, som enten kan indstilles til en fast tid på 5, 20 eller 30 min. eller på "automatisk". Når den er sat til automatisk vil den justere efterløbs tiden så den er 2 x den tid som ventilatoren kørte inden efterløbet gik i gang. Dog maks. 30 min. Derudover vil den, når den er indstillet til "automatisk" også have aktiveret en opstartsforsinkelses timer, som først tænder for udsugningen hvis kontakt indgangen har været aktiveret i mere end 50 sekuknder. Dette er praktisk hvis man blot hurtigt skal vaske hender eller lign. og ikke ønsker at ventilatoren skal gå unødvendigt i gang. Hvis en fast tid vælges, vil opstartsfunktionen være deaktiveret.

  Ventilatoren skal tilsluttes permanent fase og nul på to af sine klemmer. På den 3. klemme (Ls) tilsluttes f.eks. tændledningen fra lyset eller en seperat afbryder. Når der kommer spænding ind på denne indgang går ventilatoren i gang. Når spændingen fjernes vil ventilatoren forsætte med at køre i den tid som er indstillet på timeren.

 • CHZ Visual:
  Denne model har en hygrostat funktion som måler hvor meget fugt der er i luften ved ventilatoren. Den kan indstilles til en maks. luftfugtighed på 60, 70, 80 eller 90% RF, og når dette overskrides, vil ventilatoren gå i gang. Hygrostaten kan indstilles fra fronten af ventilatoren.

  Den har en kontakt indgang som kan tilsluttes til afbryderen som tænder lyset eller en seperat afbryder. Når denne indgang aktiveres begynder ventilatoren at suge, dog kun ogf ørst hvis indgangen har været aktiveret i 50 sekunder eller mere. Dette er praktisk hvis man blot hurtigt skal vaske hender eller lign. og ikke ønsker at ventilatoren skal gå unødvendigt i gang.

  Udover opstarts timeren har den også en efterløbs timer. Efterløbs timer funktion får ventilatoren til at køre et stykke tid efter at kontakt indgangen er slukket eller luftfugtigheden er faldet til under det indstillede. Timeren kan indstilles til en fast tid på 5, 10 eller 20 mm, eller til at justere sig selv automatisk. Når den er sat til "automatisk" vil den justere efterløbs tiden så den er 2 x den tid som ventilatoren kørte inden efterløbet gik i gang. Dog min. 2 og maks. 20 min. Timeren kan indstilles fra fronten af ventilatoren.

  Hygrostaten har højere prioritet end kontakt indgangen og efterløbstimer. Det vil sige at hvis timeren udløber men der stadig er for meget fugt i luften, vil ventilatoren blive ved med at køre.

  Ventilatoren skal tilsluttes permanent fase og nul på to af sine klemmer. På den 3. klemme (Ls) tilsluttes f.eks. tændledningen fra lyset eller en seperat afbryder. Hvis ventilatoren mister forsyning på fase og nul vil den glemme de valgte indstillinger og gå tilbage til standard (90%RF og "automatisk").

Se mere om ventilatorerne fra S&P i vejledninger og katalog fra producenten herunder.

Du kan også se endnu mere information om ventilatoren i specifikationerne lidt længere nede på varekortet. Husk at vælge en ventilator variant for at kunne se specifikationer som kun er gældende for den specifikke version.

Specifikationer

Automatisk jalousi Uden
Betegnelse CHZ Visual
Brand S&P
Bredde 158 mm
Dybde 109,3 mm (84,6 mm skjult i væg og ventilationsrør)
Effekt 8W
Efterløb/timer Med
Farve Hvid
Frekvens 50 Hz
Funktion - Automatisk jalousi/lukke Uden jalousi
Funktion - Efterløbs timer Med intelligent efterløbs timer som kan indstilles til fast tid på 5, 10 eller 20 min. eller på "automatisk" hvor efterløbstiden justeres til 2 x tiden ventilatoren kørte før efterløb startede (min. 2 og maks. 20 min.). Aktiveres af indgang og hygrostat.
Funktion - Hygrostat Med justerbar hygrostat (60, 70, 80 eller 90% RF). Efterløbs timer aktiveres også af hygrostaten.
Funktion - Interval (sikring mod konstant drift) Uden interval funktion
Funktion - Opstartsforsinkelses timer Med opstartstimer som sikre at ventilatoren kun starter hvis kontakt indgangen har været tændt i mere end 50 sekunder.
Funktion - Reversibel Nej, kan kun bruges til udsugning
Funktion - Snortræk Uden snortræk
Funktion - Status indikation Med status indikation der viser når ventilatoren kører. Lampen kan kun ses når den er tændt, da den sidder bag afdækningen og lyser igennem denne.
Funktion - Vindstop/kontraspjæld Med vindstop/kontraspjæld
Funktioner Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer, opstartforsinkelse, hygrostat og indstilling på fronten
Hygrostat Med
Højde 158 mm
IP-klasse (kapslingsklasse) IP45
Isolationsklasse Klasse 2 - Dobbeltisoleret
Kontakt indgang Med
Lydtrykniveau 26,5 dB(A) ved 3 meter
Maks. luft temperatur 40 °C
Maks. luftmængde 95 m³/h
Model og funktion CHZ Visual / Kuglelejer, hygrostat, intelligent timer og indstilling på fronten
Montering På loft eller væg (hvor der er monteret et ventilationsrør)
Montering Loft, Væg
Motor - Lejer Kuglelejer (langtidsholdbare)
Omdrejninger pr. min. 2400
Serie Silent-100
Snortræk Uden
Spænding 230Vac
Størrelse Ø100 mm
Størrelse - Diameter Ø98,9 mm
Typenummer 200.34.3112.2, SILENT 100 CHZ VISUAL

Varianter

Ventilator badeværelse, Silent-100 CZ: Kuglelejer , hvid Ventilator badeværelse, Silent-100 CZ: Kuglelejer , hvid
Varenummer: 9909000699
inkl. moms 676,00 DKK
inkl. moms 676,00 DKK
Ventilator badeværelse, Silent-100 CRZ: Kuglelejer og justerbar efterløbs timer , hvid Ventilator badeværelse, Silent-100 CRZ: Kuglelejer og justerbar efterløbs timer , hvid
Varenummer: 9909000700
inkl. moms 1.016,00 DKK
inkl. moms 1.016,00 DKK
Ventilator badeværelse, Silent-100 CRIZ: Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer og opstartsforsinkelse , hvid Ventilator badeværelse, Silent-100 CRIZ: Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer og opstartsforsinkelse , hvid
Varenummer: 9909000702
inkl. moms 1.150,00 DKK
inkl. moms 1.150,00 DKK
Ventilator badeværelse, Silent-100 CHZ: Kuglelejer, justerbar efterløbs- og opstartsforsinkelses timer og hygrostat , hvid Ventilator badeværelse, Silent-100 CHZ: Kuglelejer, justerbar efterløbs- og opstartsforsinkelses timer og hygrostat , hvid
Varenummer: 9909000701
inkl. moms 1.279,00 DKK
inkl. moms 1.279,00 DKK
Ventilator badeværelse, Silent-100 CHZ Visual: Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer, opstartforsinkelse, hygrostat og indstilling på fronten , hvid Ventilator badeværelse, Silent-100 CHZ Visual: Kuglelejer, justerbar intelligent efterløbs timer, opstartforsinkelse, hygrostat og indstilling på fronten , hvid
Varenummer: 9909000703
inkl. moms 1.441,00 DKK
inkl. moms 1.441,00 DKK
image/svg+xml Returnering frem
til 6. januar
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os