Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

TIGRIS Press – Koblingsdåse m. preskobling (type 2), 15 mm x ½"

Delbar vægdåse fra Wavin til TIGRIS Pex-One rør. Består af en gevindovergang som har en preskobling i den ene ende og indvendigt rørgevind i den anden. Er beregnet til rør-i-rør, og slutter helt tæt til tomrøret.

Varenummer:0208161505
inkl. moms 78,50 DKK

Beskrivelse

Wavins sortiment af koblingsdåser dækker alle behov for kobling af varmerør og rør til brugsvand og der findes et stort udvalg af tilbehør som f.eks. dobbeltbeslag og tætningsmembraner til dåserne.

Alle koblinger er VA-godkendte og udført med vinkel i enten messing eller kunststof.

De findes til både Wavins alupex-rør samt til deres pex-rør.

Hurtig og nem montering :

En arbejdsdag uden problemer. Det får du med Wavins produkter. De har sørget for, at alle deres koblingsdåser er særdeles monteringsvenlige.

Koblingsdåserne skal placeres helt præcist, og også den del af installationen har de gjort nem og effektiv. De har udviklet et enkelt og et dobbelt monteringsbeslag, som sikrer, at koblingsdåserne monteres både i den korrekte dybde og vinkelret på væggen. Hvis du skal installere fx et armatur, sikrer det dobbelte monteringsbeslag desuden, at koblingsdåserne bliver placeret med den rigtige indbyrdes afstand. Du behøver ikke engang at demontere beslagene ved trykprøvning, da afstandsstykkerne er forsynet med o-ringe.

Når koblingsdåserne er støbt fast, tager du blot monteringsbeslaget af og gemmer det til næste gang.

Og så er enkelte produkter endda endnu nemmere. Fx leveres TIGRIS koblingsdåse type 5 med koblingsvinklen monteret.

Type 2 koblingsdåsen:

Koblingsdåsen er en universel delbar koblingsdåse, der anvendes til både brugsvand og varme. Ved at adskille koblingsdåsen lettes montagen, da det ikke er nødvendigt at skubbe eller trække i medierøret. Koblingsdåsen kan også monteres uden, at den adskilles.

Koblingsdåsen er forsynet med faststøbte pakninger, der sikrer, at den er vandtæt ved korrekt samling. Hvis koblingsdåsen monteres i en pladevæg, skal et pladevægstilbehør anvendes. Monteringen af pladevægstilbehøret sker med en bajonetkobling, som sikrer, at koblingsdåsen og tilbehøret ikke utilsigtet kan adskilles.

Placeres koblingsdåsen i en vådzone, skal en tætningsmembran anvendes. I murede- og betonvægge monteres tætningsmembranen mellem vinklen og koblingsdåsens hus. Hvis pladevægstilbehør type 2 anvendes, trækkes tætningsmembranen på det rørstykke, der stikker ud

gennem væggen. Ved anvendelse af pladevægstilbehør type 1 er tætningsmembran ikke påkrævet, da væggens tætningsmembran kan smøres direkte på tilbehørets flange.

Koblingsdåsen kan enten leveres med preskobling eller skruekobling til både Pex og Alupex rør.

Ved montering af koblingsdåser til bruse blandingsbatterier anvendes et dobbeltbeslag, der sikrer, at koblingsdåserne monteres med den korrekte afstand.

Specifikationer

Anvendes til - Rør type PEX-rør
Brand Wavin
Dimensioner 15 mm x ½"
EAN 5708525265533
Ende #1 - Størrelse 15 mm
Ende #1 - Type Preskobling
Ende #2 - Størrelse 1/2" (ca. 21 mm)
Ende #2 - Type Gevind - Muffe
Ende #2 - Udførelse Indvendigt cylindrisk rørgevind som tætnes med f.eks. pakgarn og salve
Ende mål Uens
Godkendelser VA
Maks. temperatur 95°C
Maks. tryk 10 bar
Materiale PPSU
Serie TIGRIS
Typenummer 1657011
Vejledende brug Drikkevand, Varmeanlæg
Vinkel på bøjning 90°
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os