Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Ifö toilet

Badeværelset er et af de mest brugte rum i boligen eller virksomheden, og det kan således godt betale sig at investere i kvalitet fra starten af. Og det gør sig i høj grad også gældende for badeværelsets toilet. Er du på jagt efter et nyt toilet til badeværelset, så finder du her på siden vores billige udvalg af toiletter fra Ifö. Med i købet får du masser af moderne teknologi og flot design til en lav pris.

   

  1. Ifö Sign – Væghængt skål

    Væghængt toiletskål, vandret afløb (P-lås). Med glatte sider for nem rengøring. toilettet leveres som standard med Ifö´s specielle rengøringsvenlige Ifö Clean glasur.

    Varenr: 613000000

    inkl. moms 1.243,00 DKK

   

De fleste af os vil gerne have et pænt og praktisk badeværelse, for det bliver trods alt brugt rigtigt meget – og er typisk et af de mest brugte rum i boligen eller virksomheden. Endvidere er det også et rum, der gerne skal holdes rent; hvorfor det godt kan svare sig at investere i elementer som eksempelvis håndvaske, brusesæt eller vandhaner, der er hygiejniske og nemme at gøre rent. Og det gør sig i allerhøjeste grad også gældende for toilettet. I den forbindelse forhandler vi altid et moderne udvalg af toilettet fra Ifö til en lav pris. Ifö er et af de mest kvalitetsbevidste og anerkendte producenter på markedet, hvilket er din garanti for et toilet af høj kvalitet og med den bedste teknologi i ryggen.

Køb billigt toilet fra Ifö på nettet og spar penge

Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af billig vvs på nettet, og det er vi naturligvis meget glade og stolte af. Men vi ved også godt, at det forpligter. Både i forhold til at kunne tilbyde et kvalitetssikret sortiment – men også at kunne tilbyde markedets laveste priser. Vi sætter derfor stor ære i at kunne tilbyde moderne og flotte toiletter fra Ifö til yderst konkurrencedygtige priser. Og for at det ikke skulle være nok, så giver vi dig hurtig levering på alle lagervarer til en lav pris. Du sparer altså ikke blot mange penge på dit Ifö toilet, men også på leveringen. Det kalder vi en god kombination.

Der kan være flere ting, der er gode at tage med i overvejelserne, når du skal beslutte dig for dit nye Ifö toilet. Det første er hvorvidt, du ønsker et væghængt eller gulvstående toilet. Ifö tilbyder begge typer, og det er langt hen ad vejen op til dig, hvilket du ønsker. Som udgangspunkt fylder et væghængt toilet mindre – og det kan være nemmere at rengøre, da du har friplads under toiletskålen. Omvendt er det ikke alle badeværelser, hvor det er muligt at installere; og her er et stående toilet fra Ifö naturligvis den rette løsning. Men derudover kan det også være rigtigt fornuftigt at overveje, hvorvidt dit billige toilet skal komme med nogle af de moderne funktioner som eksempelvis soft-close, hygiejnisk overfladeglasur og lignende.

Hos WATTOO.DK skal det være nemt at komme hjem med et professionelt toilet fra Ifö til en lav pris. Vi gør derfor meget ud af et varieret sortiment, således at der er noget for enhver smag. Det er nemlig sjældent, at to badeværelser er ens – og i forbindelse skal det være ligetil, at finde et moderne toilet fra Ifö, der passer til netop dit badeværelse.

Se alle produkter i kategorien Brands - Ifö

Skriv til os