Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Gummistøvler

Et par sikkerhedssko kan redde dine fødder eller tæer for meget på arbejdspladsen, og er i mange tilfælde lovpligtig beklædning. Er du på jagt efter et varieret og professionelt udvalg af sikkerhedssko, så kan vi hos WATTOO.DK hjælp dig hurtigt og godt på vej. Vi forhandler nemlig altid et billigt udvalg af forskellige typer sikkerhedssko til den kræsne håndværker. Her på siden har vi samlet vores forskellige sikkerhedsgummistøvler fra blandt andet Bekina Boots. Se de professionelle modeller og find din favorit.

   

   

Byggepladsen eller værkstedet byder på mange udfordringer til dagligt – og ikke mindst farlige situationer, hvor det godt kan svare sig at have sikkerhedsudstyret i orden. Det skal derfor være nemt og tilgængeligt at købe billigt sikkerhedsudstyr som eksempelvis førstehjælpsudstyr, høreværn og ikke mindst sikkerhedssko fra professionelle og kvalitetsbevidste producenter. I den forbindelse har vi derfor hos WATTOO.DK valgt at gøre det hele lidt nemmere, ved altid at tilbyde et varieret og moderne udvalg til lave priser. Skal du bruge et par nye sikkerhedsgummistøvler, kan vi således altid hjælpe dig godt videre. Når du handler med os, så er kvaliteten i højsædet og du er sikret et produkt, der ikke blot beskytter dig bedst muligt – men også giver dig masser af komfort. Du skal givetvis have dine gummistøvler på i lang tid ad gangen, og det skal producenten tage højde for.

Køb sikkerhedsgummistøvler til lave priser og få leveret direkte til døren

Som du sikkert allerede ved, så findes der mange forhandlere af beklædning og sko til håndværkerens, men hos WATTOO.DK er vi blandt danskeres foretrukne – og det er vi meget stolte af. Vi hjælper hver dag mange danskere videre med deres køb af blandt andet sikkerhedsgummistøvler, og vi ved derfor, hvad du værdsætter hos din online forhandlere af sikkerhedssko. Udvalget skal nemlig være kendetegnet ved høj kvalitet – og så skal priserne presses helt i bund. Men det er naturligvis ikke hele historien, for hvis du er som de fleste, så betyder levering også noget. Det er de færreste af os, der gider vente lang tid på nye sikkerhedssko; for de er ret essentielle på arbejdspladsen. Hos WATTOO.DK får du derfor altid hurtig levering lige til døren.

Der findes efterhånden mange forskellige typer sikkerhedssko, og det er kun en god ting – for det giver dig mulighed for at udvælge dine sikkerhedssko på baggrund af dit arbejdsmiljø. Hvor de fleste af os kender de klassiske sikkerhedstræsko, så kan du nu også få fingrene i de moderne sikkerhedsgummistøvler til lave priser. Med en sikkerhedsgummistøvle beskytter du dine fødder mod eksempelvis søm, skruer og andet – samtidig med at du holder dem tørre og varme. Endvidere kommer mange af de nyere modeller med innovativ teknologi, der også køler dine fødder om sommeren.

Vi vil fortsat være dine foretrukne forhandlere af beklædning og sko til håndværkere på nettet, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre. Har du spørgsmål til vores billige sikkerhedsgummistøvler, så kan vi hjælpe dig hurtigt videre på mail eller telefon. Hos WATTOO.DK har vi gjort det nemt at komme hjem med de rigtige sikkerhedssko til den rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien Tøj & sikkerhed - Sikkerhedssko

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os