Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Koblingssæt

På WATTOO.DK finder du landets billigste sortiment af koblingssæt til alupex rør, og vi giver dig altid en hurtig dag til dag levering, så du kan påbegynde dit arbejde hurtigst muligt.

I sortimentet finder du endvidere udelukkende produkter fra skarpe producenter, så du er sikret en professionel kvalitet uagtet af de altid lave priser!

   

 1. Danfoss klemringsfittings – Koblingssæt med trykskrue til Alupex rør - Flere varianter

  Klemringskobling fra Danfoss som anvendes til at tilslutte Alupex rør til forskellige udgaver af deres ventiler. Den består af en støttebøsning, klemring og trykskrue med udvendigt gevind. Se hvad hver kobling passer til i dens detaljerede varedata.

  inkl. moms fra 63,00 DKK
 2. Uponor Uni-X koblingssæt MLC 16-3/4"FT Euro

  Koblingssæt af messing, forkromet. For tilslutning af Uponor Uni Pipe PLUS og MLC rør til fordelerrør. Muffegevind 3/4" eurocone iht. EN ISO 228-1. Ingen afgratning og kalibrering.

  Varenr: 045467616

  inkl. moms 31,00 DKK
 3. Wavin Tigris Skruefittings – Trykskrue koblingssæt til Danfoss ventiler, 16 mm x ᴳ½" (Ø16 x 2,0 mm Wavin alupex rør)

  Koblingssæt fra Wavin som anvendes på Danfoss ventiler med ½" muffe for klemringskoblinger med trykskrue. Passer til Wavins alupex rør og fungerer som en klemringskobling der består af støttebøsning, klemring og omløber. Kan kun monteres på en passende Danfoss ventil.

  Varenr: 045448316

  inkl. moms 52,00 DKK
 4. Uponor Uni-X koblingssæt MLC 25-3/4"FT Euro

  Koblingssæt af messing, forkromet. For tilslutning af Uponor Uni Pipe PLUS og MLC rør til fordelerrør. Muffegevind 3/4" eurocone iht. EN ISO 228-1. Ingen afgratning og kalibrering.

  Varenr: 045467310

  inkl. moms 107,00 DKK
 5. Wavin Tigris Skruefittings – Koblingssæt til Wavin Pex-One rør

  Koblingssæt fra Wavin som anvendes på bl.a. TIGRIS Skruefittings. Passer til deres Pex-One rør, der bruges til bl.a. brugsvand. Koblingen fungerer som en klemringskobling der består af støttebøsning, klemring og omløber. Kan kun monteres på en passende eurokonusnippel.

  inkl. moms fra 20,25 DKK
 6. Wavin Tigris Skruefittings – Koblingssæt til Wavin Tigris Alupex rør

  Koblingssæt fra Wavin som anvendes på bl.a. Tigris Skruefittings. Passer til deres alupex rør og fungerer som en klemringskobling der består af støttebøsning, klemring og omløber. Kan kun monteres på en passende eurokonusnippel.

  inkl. moms fra 18,00 DKK
 7. Danfoss klemringsfittings – Koblingssæt med omløber til Alupex rør

  Klemringskobling fra Danfoss som anvendes til at tilslutte Alupex rør til forskellige udgaver af deres ventiler. Den består af en støttebøsning, klemring og omløber med indvendigt gevind. Se hvad hver kobling passer til i dens detaljerede varedata.

  inkl. moms fra 37,00 DKK

   

Et bredt sortiment af koblingssæt fra de bedste producenter

WATTOO.DK er stedet for den kompetente håndværker, der ønsker kvalitetsmateriel til sit arbejde. Her forhandler vi kun produkter i den bedste kvalitet; bygget i de bedste materialer og i en særlig solid kvalitet, så du er godt stillet i forhold til at udføre dit arbejde på professionel vis.

Vi ønsker at gøre det ligetil for enhver at indkøbe det rette materiel til deres arbejde, og derfor forhandler vi kun produkter fra de bedste producenter. I vores sortiment af koblingssæt finder du derfor udelukkende koblingssæt fra producenter som blandt andet Wavin og Uponor, som begge er kendte for at levere en bred serie af vvs-artikler i høj kvalitet. Fra Wavin og Uponor får du ikke mindst koblingssæt af høj standard, som vil gøre dig klar til at påbegynde dit arbejde på rette vis.

Foruden at give dig produkter af høj kvalitet, så sørger vi også for altid at have et bredt sortiment, der dækker ethvert behov. På siden her vil du derfor altid nemt kunne finde lige netop det koblingssæt, du har brug for til projekt – og kvaliteten vil naturligvis være lige høj hver gang.

Står du og søger koblingssæt til dit arbejde med alupex rør – og sætter du pris på ordentlig kvalitet – så er vores sortiment her på siden således det rette for dig. Har du brug for andet materiel, så kan du med fordel tage et kig i vores sortiment af kvalitets rør og fittings, hvor du finder alt fra alupex rør til indføringsrør.

Køb dine koblingssæt til stærke priser og med hurtig levering

Det skal være billigt og nemt at udføre kompetent håndværk, og derfor er gode priser og hurtige leveringstider et absolut minimum. En god kvalitet er altid at foretrække – men prisen skal ligeledes være overkommelig for enhver.

På WATTOO.DK hjælper vi alle med at komme i besiddelse af kvalitetsmateriel herunder koblingssæt, og det gør vi først og fremmest ved at sikre de laveste priser i landet. Vi har særlig stor fokus på vores indkøb og forhandleraftaler, så vi i sidste ende har mulighed for at være virkelig fordelagtige på prisen og give dig landets billigste udvalg. På den måde bliver det nemt for enhver at indkøbe det rette materiel til deres opgave – og sådan bør det naturligvis altid være.

Hos os kan du således altid købe den stærkeste kvalitet på markedet og endda til de laveste priser. Det har gjort WATTOO.DK til det foretrukne valg for mange håndværkere, og det er naturligvis en position, vi stiler efter at beholde, hvorfor du altid kan forvente de bedste priser hos os, når du skal købe nye koblingssæt til dine projekter!

Se alle produkter i kategorien Rør & fittings - Alupex
rør og fittings

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os