Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

FL20 Micro vægbeslag

FL20 projektør serien (micro, mini og midi) muliggør bygning-baserede plan belysning, der skal gennemføres med høj effektivitet, og på samme tid med maksimal krav til kvalitet a...
Varenummer:5447628642
inkl. moms 532,00 DKK

Beskrivelse

FL20 projektør serien (micro, mini og midi) muliggør bygning-baserede plan belysning, der skal gennemføres med høj effektivitet, og på samme tid med maksimal krav til kvalitet af lys, funktionalitet, design og individuelle behov.
Hemmeligheden med en sådan fleksibilitet er platform konceptet og modulære design af hele systemet. Resultatet er en løsning, som med hensyn til udseende og funktionalitet kommer fra en bred vifte af applikationer, herunder belysning af pladser og færdselsveje samt yderligere versioner til belysning facade i bygnings områder og belysning af sports steder med HDTV og super slowmotion kvalitet.
Familie designet er konsekvent gennemført i alle bygge- størrelser, alle størrelser har identiske proportioner, den samme høje kvalitet af materialer og udseende. Fotometrisk har de alle den samme linse-baserede LED platform med præcis lysstyring og blænding-minimeret optik, for maksimal kvalitet af lys og bedste visuelle komfort. Princippet om byggeriet er også identiske - hver konstruktions størrelse består af tre funktionelle enheder: LED-modulet, huset med EKG, og montering komponenter. Dette giver maksimal komfort under installationen.

Specifikationer

5 års garanti Ja
Anvendelsesområde Udendørs
Brand Osram
EAN 4050737792668
Farve Metal Grå (DB 702S)
Materiale Stål
Montering Påbygget væg
Specielt Kipbar
Typenummer 4050737792668
Vægt 0,6 kg
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os