Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vi leverer ordrer som normalt

Jorddåser

Køb dine jorddåser på WATTOO.DK og få den bedste pris på markedet. Vi har både jorddåser til montage over og under jord, og vi sikrer dig landets skarpeste priser og hurtigste levering, så du er klar til at komme i gang med det samme.

   

 1. Jorddåse til montering over jord for ½" og 5/8" jordspyd
  inkl. moms 97,50 DKK
 2. Raychem – Tilslutningssæt med bøjle og skrue til jordspyd

  Raychem – Tilslutningssæt med bøjle og skrue til jordspyd

  Det klassiske tilslutningssæt til jordspyd og jordledninger, som krympes vha. varme. Bruges til at lave en godkendt vandtæt samling under jorden, men kan også bruges over jorden. Kan bruges til både 1/2" og 5/8" jordspyd og passer til ledere fra 2½ til 25 mm²

  Varenr: 9921002696

  inkl. moms 106,00 DKK
 3. Jorddåse til montering over og under jord for 1/2" og 5/8" jordspyd
  inkl. moms 75,00 DKK
 4. Jorddåse for jordspyd (tilslutning under jord) universal 1/2-5/8"

  Jorddåse for jordspyd (tilslutning under jord) universal 1/2-5/8"

  Komplet sæt for tilslutning af jordleder under jord. Dåse er udført i kraftigt plast og tilslutningsklemmen er udført i messing.
  Max. 2,5mm² jordleder. Sættet er inklusiv støbemasse.

  Varenr: 8821662056

  inkl. moms 109,00 DKK
 5. Raychem – Tilslutningssæt med rullefjeder til jordspyd

  Raychem – Tilslutningssæt med rullefjeder til jordspyd

  Ny udgave af det klassiske tilslutningssæt til jordspyd fra Raychem. I stedet for at jordledningen fastgøres med bøjle og skruer, så bliver den fastholdt af en kraftig rullefjeder. Dette resultere i en mere sikker samling, hvor spyd og ledere ikke beskadiges under montage. Når sættet er monteret og bliver krympet med varme, så vil man opnå en solid og vandtæt samling, som kan bruges både over og under jorden.

  Varenr: 9921000180

  inkl. moms 70,00 DKK
 6. Triax – Jorddåse for jordspyd (tilslutning over jord) TYPE O
  inkl. moms 137,00 DKK

   

Gode jorddåser til montering både over og under jord

Hos os skal det være nemlig at finde det rette materiel til dine installationer, og derfor giver vi dig naturligvis altid gode udvalg med alle nødvendige produkter. Det gælder naturligvis også vores sortiment af jorddåser, hvor du både finder gode jorddåser til montage over og under jord og altid i den bedste kvalitet.

I udvalget her finder du både komplette tilslutningssæt til jordspyd samt jorddåser til brug over og under jord, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig at komme herfra med det helt rette. Vi opdaterer naturligvis løbende med nye produktserier, så du altid er sikret det nyeste og bedste sortiment foran dig.

Kvaliteten i vores udvalg af tilmed helt i top, og her finder du kun produkter fra kompetente producenter som Raychem og Triax, hvilket er din garanti for et holdbart og ordentligt produkt i gode materialer. Søger du jorddåser og tilslutningssæt i den bedste kvalitet, så du kan få et ordentlig finish på din installation, så du kan trygt tage et kig i vores udvalg.

Har du brug for andet materiel, så kan du med fordel tage et kig i vores sortiment af jordspyd og tilbehør, hvor du blandt andet finder gode jordspyd, klemmer, rørbøjler og andet til dine jordinstallationer.

Vi sørger naturligvis for at holde niveauet højt på tværs af alle produkter, og kvaliteten er den samme ved alle vores produktserier. Hos WATTOO.DK kan du være sikker på, at alt materiel er i top kvalitet, da vi udelukkende ønsker at være stedet for den kompetente håndværker!

Køb dine nye jorddåser til Danmarks bedste priser

Vi har i mange år været det billigste valg for danskere, der ønsker godt og professionelt håndværkmateriel til både hjemmebrug og professionelt arbejde. Det er selvsagt en rolle, vi sigter efter at bevare, og derfor kan du altid forvente de bedste priser her hos os.

På WATTOO.DK har vi et stort fokus på vores indkøb og forhandleraftaler, hvilket gør det muligt for os at købe selv de bedste produkter til vores shop – og derefter sælge dem til dig til de absolut bedste priser på markedet.

Uanset om du mangler nyt installationsmateriel, elartikler eller – som det handler om her – solide jorddåser, så kan du være sikker på at få den bedste pris hos os. Hertil følger vi naturligvis altid op med hurtige leveringstider, så du har dine nye produkter i hånde med det samme.

Sidst men ikke mindst, så er vi altid klar med hjælp, sparring og vejledning, hvis du har brug for hjælp og rådgivning i forhold til at vælge de rette jorddåser til dine behov. Du kan altid kontakte os direkte for en snak, så vi sammen kan hjælpe dig godt i mål!

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Jordingsmateriel

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os