Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Smart-Lys

Smart Home belysning gør det nemt for dig at kunne hurtigt styre lyset og skabe den ønskede stemning i dit hjem. Der findes alt fra lamper, lyskilder til relæer som kobles direkte på strømmen til dine nuværende "normale" lyskilder. Vi har et kæmpe udvalg i produkter fra brands som Philips Hue, Ledvance og Shelly til fordelagtig og billige priser.

Belysning er for mange danskere vejen ind i smart home, da det ofte her man oplever for første gang, hvor meget tid og dyrebare penge man kan spare. Du kan for et relativt lavt beløb gå igang, og kan løbende udvide dit hjem til mere og mere smart home belysning, alt efter hvor meget du ønsker.

En af de førende brands hos WATTOO.DK er Philips Hue, som er det mest populære belysningsbrand på det danske marked, når vi snakker smart home. De har et stort udvalg og det hele til fornuftige priser, hvor vi selvfølgelig også byder ind med nogle af markedets aller billigste priser. Det gælder alt fra bord lamper til GU10-pærer

Smart-Lys af dansk-ejet webshop
Hos WATTOO.DK har vi siden 2007 tilbudt mange tusindvis af kunder god service og stort udvalg af produkter indenfor VVS, Belysning, Varme og meget mere. Det giver os en stor erfaring for hvad kunder skal bruge til diverse produkter, og en forståelse for at kunder gerne vil finde de varer de ønsker hurtigt og billigt, så de nemt kan komme videre med deres projekt. Sådan er det selvfølgelig også inden for Smart Home, hvor vi tilbyder en stor erfaring efter som mange medarbejder har mange af disse varer installeret i eget hjem.

Har du nogle spørgsmål til en varegruppe, kategori eller produkt, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere på mail, chat eller telefon.

Se alle produkter i kategorien Elektronik & IT - Smart Home

Skriv til os