Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

IHC Net® Basic

IHC Net Basic systemet er ved at udgå af produktion. De komponenter som er tilbage sælges kun så længe lager haves.

Her finder du alle IHC Net® Basic produkterne fra Lauritz Knudsen – Den simple, smarte og lette multimedie løsning til hjemmet.

Hvis du gerne vil lære mere om IHC Net® Basic systemet, så finder du mere information og vejledninger på fordelingsenhedens beskrivelse.

   

 1. LK IHC Net® Basic – Strømforsyning til fordelingsenhed - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Løs strømforsyning til IHC Net® Basic forderlingsenheden. Strømforsyning bruges udelukkende som reservedel hvis den originale, der medfølger nye forderlingstavler, er gået i stykker.

  Varenr: 1088007163

  inkl. moms 180,00 DKK
 2. LK IHC Net® Basic – Tilslutningskabel til TV/Radio/DAB (RJ45 til antenne stik) med sort yderkappe - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Specielt tilslutningskabel som bruges når TV eller radio skal tilsluttes til ens IHC Net® Basic vægudtag for at kunne modtage analog eller digitale TV eller radio signaler. I den ene ende har kablet har en RJ45 plug som passer i udtaget og i den anden ender har det et han-antennestik (IEC-han) som passer ind i TV'et. Der medfølger en adaptor med hun-antennestik (IEC-hun) samt en adaptor med F-connector, som især bruges ved tilslutning til radio eller DAB radio.

  inkl. moms fra 160,00 DKK
 3. LK IHC Net® Basic – Tilslutningskabel til PC/data (RJ45 til RJ45) med lysegrå yderkappe - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Specielt patchkabel som skal bruges når ens router, switch eller lign. skal tilsluttes IHC Net® Basic fordelingsenhedens RJ45 indgange, samt når PC eller lign. skal tilsluttes til de enkelte IHC Net® Basic vægudtag. Kablet adskiller sig fra almindelige patchkabler, ved at det kun har 4 ledere, i stedet for 8. Dette sikrer at du ikke, ved en fejl, sender telefon eller TV signaler ind på dine ethernet porte. Kablet understøtte 10/100Mbit/s.

  inkl. moms fra 80,00 DKK
 4. LK IHC Net® Basic – FUGA vægudtag inkl. 1 stk. IHC Net Basic konnektor, 1 modul - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Vægudtag til LK IHC Net® Basic systemet, som leveres inklusiv en RJ45 konnektor og montageramme. Udtaget er udgør afslutning af den faste installation fra fordelingsenheden og ud til rum og værelser. Det fylder 1 modul og passer i FUGA seriens rammer og dåser. Se mere information i beskrivelse om hvilke dåser og underlag der kan bruges.

  inkl. moms fra 165,00 DKK
 5. LK IHC Net® Basic – Tilslutningskabel til telefon (RJ45 til RJ11) - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Dette kabel bruges til at tilslutte almindelige analog fastnet telefoner til IHC Net® Basic vægudtagene. Kablet er et fladt 4-leder telefonkabel og har henholdsvis en uskærmet RJ45 og RJ11 (6P4C) modular plug i hver ende.

  inkl. moms fra 40,00 DKK
 6. LK IHC Net® Basic – Fordelingsenhed til 8 vægudtag - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Fordelingsenheden er hjertet i LK IHC Net® Basic installationen. I den samles data, TV og telefon signalerne, via de forskellige indgange, inden de sendes videre ud til de forskellige vægudtag (op til 8 pr. fordelingsenhed) i hjemmet. Læs mere om hvordan enheden er opbygget og virker på varekortet.

  Varenr: 1088007150

  inkl. moms 3.580,00 DKK
 7. LK IHC Net® Basic – Tilslutningskabel til Triple Play Splitter (fra vægudtag til splitter) sort yderkappe, 2 meter - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Bruges udelukkende i forbindelse med IHC Net® Basic 'Triple Play Splitter'. Kablet må kun bruges til at forbinde splitterens indgang på bagsiden med vægudtaget eller "data" udgangen på splitteren med PC'en. Kablet må ikke bruges til at forbind PC eller lign. direkte med vægudtaget. Skal kun købes hvis du har en IHC Net® Basic splitter uden tilhørende tilslutningskabler.

  Varenr: 1088007244

  inkl. moms 97,50 DKK
 8. LK IHC Net® Basic – Testkit til test og indregulering af installationen - RESTLAGER (ved at udgå)

  IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
  Dette testkit bruges til at teste, indjustere og fejlfinde på en IHC Net Basic installation. Et testkit består af: 1 stk. testenhed, 1 stk. remote enhed, 1 stk. strømkabel med jack stik, 2 stk. coax kabler med F-konnektor, 1 stk. telefonkabel med RJ11 plug, 2 stk. datakabler RJ45 plug samt en kuffert til opbevaring af alt udstyret.

  Varenr: 1088007532

  inkl. moms 14.280,00 DKK

   

Grundidéen i IHC Net® Basic fra LK er den samme som i IHC Net®. Du har et universal udtag fordelt rundt i huset. Det markant anderledes ved IHC Net® Basic er dog at hvert udtag altid leverer TV signalet, netværkssignalet og telefonsignalet på samme tid. Du behøver ikke at ændre kabler ved IHC Net® Basic tavlen hvis du ønsker at tilslutte et TV hvor du før havde en PC. Du skal blot bruge det korrekte tilslutnings kabel fra udtaget i væggen til PC'en eller TV'et.

IHC Net® Basic fordelingsenheden har mulig for tilslutning til ens netværk, f.eks. via en router, TV signal fra kabel TV eller antenne, og to separate telefon linjer, hvor man selv kan bestemme hvilken linje der går ud til hvilket udtag i huset.

Hvor IHC Net® er praktisk til den større bolig, eller hvor der er behov for den størst mulige fleksibilitet er IHC Net® Basic meget velegnet til den mindre bolig, lejligheden eller hvor man ved, at det at have TV, netværk og telefon tilrådighed, er nok.

Triple Play splitteren til IHC Net® Basic gør det muligt at tilslutte både TV, PC og telefon til det samme vægudtag på samme tid. Læs mere om hvordan systemet virker under beskrivelsen af fordelingsenheden.

Tilslutningskablerne til IHC Net® Basic systemet, bruges bl.a. til at forbinde telefon, PC og TV til vægudtagene. Husk at det er vigtigt at de korrekte tilslutningskabler bruges, for at sikre korrekt funktion af systemet. Læs mere om hvordan systemet virker under beskrivelsen af fordelingsenheden.

Vægudtagene til IHC Net® Basic afslutter installationen i de forskellige rum og værelser. For at forbinde vægudtag og f.eks. PC eller TV skal der bruges de rigtige tilslutningskabler. Vægudtagene leveres inklusiv konnektor, som dog også kan købes seperat, hvis du gerne vil afslutte i andre typer dataudtag. Læs mere om hvordan systemet virker under beskrivelsen af fordelingsenheden.

Installationskablerne til IHC Net® Basic udgør forbindelsen mellem fordelignsenheden og vægudtagene. Læs mere om hvordan systemet virker under beskrivelsen af fordelingsenheden.

Fordelingsenheden er hjertet og udgangspunktet i IHC Net® Basic installationen. Læs mere om hvordan systemet virker under beskrivelsen af fordelingsenheden.

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK IHC®

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os