Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

LED bånd

LED bånd er blevet populær belysning i mange sammenhænge, da de er nemme at montere og fordi de afgiver et blidt lys. Er du på udkig efter moderne LED belysning til køkkenskabene, sengen eller noget helt tredje, så er du kommet til den rette side – for her finder du vores store udvalg. Hos WATTOO.DK finder du billige LED bånd fra anerkendte producenter e3light, Osram og Nordlux.

   

 1. Osram Lightify Flex LED-bånd, 15W, RGBW
  Vejl. pris: 980,00 DKK
  Du sparer: 446,00 DKK
  Pris inkl. moms 534,00 DKK
 2. Natlys til børneværelset eller soveværelset, automatisk, LED, dæmpbar - mylight® bed light

  Natlys til børneværelset eller soveværelset, automatisk, LED, dæmpbar - mylight® bed light

  Smart natlys til børneværelset, soveværelset eller badeværelset fra danske e3light! LED-bånd med sensor, så lyset tænder automatisk, når du f.eks. stiger ud af sengen, går ud på badeværelset eller ser til dit barn om natten. Giver et blødt og afdæmpet lys, som ikke vækker de sovende. Populært produkt til småbørnsforældre og ældre mennesker. Ud af pakken - og lige til at installere!

  Varenr: 9909000512

  Pris inkl. moms 498,00 DKK
 3. Nordlux LED bånd inkl. fjernbetjening og strømforsyning - 4 meter (udgået)

  Nordlux LED bånd inkl. fjernbetjening og strømforsyning - 4 meter (udgået)

  LED bånd med trådløs fjernbetjening. Sættes op ligesom "tape". Denne udgave kan skifte farve (RGB) og styres via fjernbetjening. Velegnet til soklen på køkkenet, skabsbelysning, bagbelysning af TV og meget mere.

  Varenr: 76780000

  Pris inkl. moms 668,00 DKK
 4. Osram – LEDS DECO Flex – Basis sæt

  Osram – LEDS DECO Flex – Basis sæt

  Fleksibelt LED bånd fra Osram. Basis sættet indeholder 3 LED bånd samt tilbehør og strømforsyning. Kan udvides med op til 3 stk. add-on sæt.

  Varenr: 5657004137

  Pris inkl. moms 830,00 DKK

   

LED bånd er et spændende og innovativt alternativ til de mere klassiske lyskilder, som eksempelvis glødepærer, halogenpærer eller LED pærer. Med et LED bånd får du – som navnet antyder – en lille stribe med dioder, der afgiver et varmt og behageligt lys. Det åbner op for en masse forskellige anvendelsesmuligheder; eksempelvis som belysning under sengen, køkkenskabene, bag ved dit TV og meget andet. Endvidere er LED bånd meget billige, har lang levetid og er nemme at montere. Hvis du gerne vil prøve kræfter med den innovative belysning i netop din bolig, så finder du her på siden et spændende og bredt udvalg.

Moderne LED bånd til lave priser

En af grundene til at LED er blevet så populær en teknologi i forbindelse med belysning er, at det er en meget energieffektiv måde at lyse dine rum op på. Typisk holder en almindelig LED pære væsentligt længere end eksempelvis en glødepære; og bruger væsentligt mindre strøm i processen. Der er med andre ord mange penge at spare, når de eksisterende lyskilder bliver skiftet ud med nyere og mere moderne lyskilder. Men derudover kan du også spare yderligere, ved at købe dine LED pærer og LED bånd her. Hos WATTOO.DK sætter vi nemlig en ære i at kunne tilbyde billige og kvalitetssikrede LED bånd, ved at skære alle de dyre mellemled væk.

Selvom du måske ikke har hørt om LED bånd i anvendelse før, så findes der utroligt mange smarte måder at bruge de små bånd på. Et godt eksempel er mylight fra e3light, der er beregnet til at blive monteret under sengen. Det er særligt populært i børnefamilier, hvor det kan være nødvendigt at stå op natten – men uden at vække ens partner. Her er de små LED bånd ideelle, da de afgiver nok lys til at man kan se ud i rummet; men uden at det virker forstyrrende for den sovende. Og som en ekstra bonus, så kommer dette sæt med automatiske sensorer, der tænder for LED båndene ved bevægelse. Endvidere er lyset fra LED bånd ofte meget nedtonet, således at det ikke virker blændende eller generende.

En anden måde at bruge de billige og innovative LED bånd på, er ved at monteret dem under skabe eller hylder. Danske Nordlux har udviklet smarte løsninger, hvor LED båndene er selvklæbende, således at de blot skal klistres på den overflade, hvorfra de skal afgive lys. Det skaber en helt særlig stemning i eksempelvis køkkenet, når de nedtonede LED bånd afgiver lys fra  soklerne eller underskabene. Har du spørgsmål til vores udvalg af billige LED bånd, så er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på hurtig og effektiv vejledning.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Diverse

Fremragende

Baseret på 2554 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

22.08

Hurtig og præcis levering til den …

Hurtig og præcis levering til den rigtige pris

Ove Bak Nielsen

22.08

Fungere fint

Fungere fint

Steven Diemar

22.08

Super godt

Super godt God service

Ronni

22.08

Alt var som det skulle være.

Alt var som det skulle være.. super

FRANCH

22.08

God oplevelse

God oplevelse. Fungerer upåklageligt. Vare modtaget efter nogle dage.

Hanne