Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Halogen-projektør

En stærk projektør er et fast element af enhver professionel byggeplads, da det giver mulighed for at arbejde optimalt i alle situationer.

Her på siden har vi et bredt udvalg af gode halogen-projektører, som kan hjælpe dig med at opnå et stabilt og klart lys til dit næste projekt. Du finder udelukkende projektører fra de bedste producenter her på siden – og naturligvis til de bedste priser!

   

 1. Wexim – Halogen-projektør m. sensor

  Wexim – Halogen-projektør m. sensor

  Smart Wexim halogen-projektør (IP44) med indbygget sensor (120°). For fast installation på den medfølgende monteringsbøjle. Oplagt til indkørsel eller garage, så lyset tænder, når du kommer hjem.

  inkl. moms fra 204,00 DKK
 2. Jordspyd f/projektørmast 60 CM
  inkl. moms 174,00 DKK
 3. Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Varenr: 881512250

  inkl. moms 298,00 DKK
 4. Projektørmast 3-5.5 m.ex.spyd
  inkl. moms 1.176,00 DKK

   

God belysning er en forudsætning for professionelt arbejde

Når du skal udføre et effektivt og professionelt stykke arbejde, så er det en klar forudsætning, at du kan arbejde under en god belysning. Med en ordentlig belysning kan du effektivisere dit arbejde – og du kan arbejde optimalt hele døgnet rundt. Ikke mindst betyder en god belysning, at du ikke er afhængig af naturlig belysning i forhold til at kunne komme videre med dit projekt.

Således bliver en god projektør et vigtigt redskab, så du for alvor kan komme ud over stepperne og gør dit arbejde til en fornøjelse. En Halogen-projektør kan hjælpe med at levere et virkelig stabilt og klart lys til dit projekt, og det vil gøre det dine arbejdsopgaver nemmere i alle henseender.

Her på siden har vi halogen-projektører i forskellige udgaver og størrelser, så du kan finde lige netop den projektør, der egner sig godt til dine behov. Hertil har vi et godt udvalg af stabile projektørmaster, så du nemt kan anvende din nye halogen-projektør, som det passer dig bedst!

Er du på udkig efter andre projektører, så kan du med fordel tage et kig i vores udvalg af LED-projektører

Gode priser på halogen-projektører fra stærke producenter

Her på WATTOO.DK har vi altid et stort fokus på at give dig en konkurrencedygtig pris, så du kan holde budgettet på dit næste projekt på et fornuftigt niveau. Derfor sørger vi altid for at købe stort ind af det rigtige udstyr, så vi har mulighed for at sælge videre til dig til særligt konkurrencedygtige priser.

Ved altid at have fokus på vores indkøb og forhandleraftaler, er vi i stand til at give dig landets bedste priser – hvilket også har gjort os til en af de mest foretrukne online butikker, når det kommer til professionelt værktøj, gode elartikler samt andet udstyr. Her på siden kan du altså være sikker på altid at få en skarp pris på alle vores sortimenter herunder vores gode halogen-projektører, som du finder her på siden.

Men foruden en fornuftig pris, så er det altid vigtigt for os at levere en ordentlig kvalitet. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig videre på en professionel måde, og derfor er det vigtigt, at vi leverer professionelt udstyr. På WATTOO.DK finder du derfor kun produkter fra de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet, så du er garanteret en solid kvalitet på alle dine køb.

Her på siden finder du eksempelvis gode projektører fra producenter som Wexim. På denne måde er du sikret en god halogen-projektør, som giver dig et klart og varmt lys – og samtidig til en virkelig fornuftig pris!

Se alle produkter i kategorien Projektør & facade - Projektører

image/svg+xml Returnering frem
til 6. januar
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os