Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Industri

Er du på udkig efter industrimateriel til din virksomhed – og skal det være produkter fra de bedste producenter på markedet? Så er du landet på den rette side, for her finder du vores brede udvalg af forskelligt tavlemateriel til industrien. Industrien stiller andre krav til tavlemateriel end private husstande, der typisk tåler mindre spændinger – og disse krav lever alle produkter her på siden lever op til.

Kategorien industri dækker dog over mange ting, og det siger ikke nødvendigvis noget om, hvad du finder her på siden. Vi forsøger dog altid hjælpe vores kunder så godt videre som muligt, hvorfor du i det følgende kan læse mere indgående om de produkter du finder her på siden. Er du ikke helt sikker på om det du leder efter kan findes her, så skal du blot læse videre.

Find det rigtige tavlemateriel til industrien

Tavlemateriel bruges i alle private boliger, og inkluderer blandt andet gruppeafbrydere, HPFI relæ, sikringer og meget andet. Men forskelligt tavlemateriel bruges naturligvis også i industrien, hvor der ligeledes er et stort behov for afbrydere, PFI fejlstrømsrelæer og drejegreb. Forskellen er naturligvis, at det meste tavlemateriel til private husstande ikke kan bruges i industrien, da behovene er vidt forskellige. Det er således også vigtigt, at du får det rigtige tavlemateriel med hjem, da det har stor indflydelse på sikkerheden af dine elektriske installationer og brugen heraf.

I kategorien afbrydere her på siden, finder du afbrydere til industriel brug. De adskiller sig både i funktion og form fra almindelige afbrydere – og typisk kommer de med kort drejegreb. Modsat almindelige afbrydere, så kommer vores afbrydere til industrien med helt op til 125 ampere. Vi forhandler afbrydere i forskellige farver alt efter dine præferencer, og du kan naturligvis finde afbrydere med både tre og fire poler.

I vores kategori med PFI fejlstrømsafbrydere finder du vores udvalg af PFI relæ. De minder måske lidt om de HPFI relæ du finder i private boliger, men man PFI bruger fremfor HPFI i installationer, hvor mærkeudløsestrømmen skal være større end 30mA. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter, hvorfor du blandt andet finder PFI fejlstrømsafbrydere fra Schneider Electric, når du handler med os. Schneider Electric har nemlig produceret el artikler af høj kvalitet i mange år, og er blandt andet førende inden for produktion af PFI fejlstrømsafbrydere.

Men udover førnævnte kategorier, der tæller det mest gængse inden for tavlemateriel til industrien – så finder du også mere specialiseret materiel, som eksempelvis motorværn, her på siden. Motorværn beskytter dine kostbare motorer imod overbelastning, og kan være en rigtigt god investering i forhold til at beskytte din produktion. Motorværn kendes også som et termorelæ, da det registrerer temperaturændringer fra de faseledninger i dine installationer, der løber igennem motorværnet.

Hos WATTOO.DK gør vi vores til, at du altid kommer hjem med det rigtige produkt – og til den rigtige pris. Har du spørgsmål eller andet til vores sortiment eller specifikke produkter, så kan du altid rette din henvendelse til vores kundeservice, der kan være behjælpelige med at få afklaring på netop din problemstilling.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Tavlemateriel

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os