Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Intra Juvel

Søger du inspiration til dit køkken, og skal køkkenvasken skiftes ud, er Intra Juvel et velrenommeret brand, som befinder sig i rigtig mange køkkener i hele Danmark. Intra Juvel er en synergi mellem Intra og Juvel, hvor Intra har mere end 140 års erfaring med fremstilling, design og produktion af de bedste produkter i rustfrit stål. Det er et principfast firma, som har specialiseret sig i at designe særligt køkkenhåndvaske i en kvalitet, der er til at forholde sig til. Vil du have en køkkenhåndvask, der kan holde i mange år, er Intra Juvel måske lige det, du leder efter. Det er svensk og dansk produktion, når det er bedst, hvor der er taget det bedste fra begge verdener. Vi forhandlere desuden også et stort udvalg af Intra Juvel reservedele og tilbehør til spotpriser, herunder eksempelvis strainers.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Flot og tidløst design

Har det nogen betydning for dig, hvordan dine sanitetsløsninger ser ud og tilpasser sig køkkenet, kan du med fordel se på, hvad Intra Juvel kan tilbyde. Her i shoppen har vi udvalgt noget for enhver smag, så du selv har mulighed for at tilpasse til dit i forvejen eksisterende køkkenmiljø. Er du på udkig efter helt nyt til et større ombygningsprojekt, får du her nogle formidable vaske i et vanvittigt flot og tidløst design, som passer ind i alle typer boliger. Har du sans for stil og elegance, er der ingen tvivl om, at det vil tilføre en helt anden stemning, energi og udtryk, som tager dit køkken til et nyt niveau. Hvorfor nøjes, når du kan få det bedste og mest funktionelle til nogenlunde samme pris. Intra Juvel er et perfekt eksempel på, at det ikke behøver at sprænge budgettet at købe noget unikt.

Sublim produktkvalitet til private og erhverv

Intra Juvel og selve Intra har store traditioner med udvikling af deres produkter. De har virkelig forstået, at forbrugerne ønsker en sublim produktkvalitet, samtidig med at de får smukt og flot design. Ud over det elegante, skandinaviske design er Intra Juvel et design med en kvalitet, som ikke ser særlig hverdagsagtigt ud. Det er ekstraordinært og lækkert VVS, og det kan du også få til dit eget køkken, hvis du sætter pris på deres uovertrufne evne til at skabe noget, der er smukt og iøjnefaldende.

Intra Juvel er ikke kun til brug for private, men så sandelig også til erhverv. Søger du en lækker håndvask til en masse ejendomme, eller er du i færd med et byggeprojekt, kan Intra Juvel være et godt bud på, hvordan du kan levere noget, der vil imponere alle med god smag. Med stort fokus på kvalitet og design får du nogle produkter, der kan højne kvaliteten og funktionaliteten af dit køkkenet. Med sit blankpolerede udseende i rustfrit stål er Intra Juvel køkkenvaske et rigtig godt køb, der både er holdbart og modstandsdygtigt i forhold til slid, snavs og rust.

Du finder masser af gode tilbud på Intra Juvel her på WATTOO.DK. Vi har et alsidigt udvalg, så der er noget for enhver smag.

Se alle produkter i kategorien Brands

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os