Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Ubiquiti

Ønsker du at opgradere dit netværk? Om end det så er sikkerhedsårsager eller bedre dækning du ønsker. Så skal du helt sikkert kigge på produkterne fra Ubiquiti. Ubiquiti sælger wifi routere, access points, overvågningskamera, switche og meget mere. Vi har hele sortimentet til skarpe priser, så du kun behøver at kigge et sted efter det du behøver. Du kan læse mere om Ubiquiti under kategorierne.

Er du ikke helt sikker på hvad du har brug, hvor du skal starte, eller ønsker du blot at vide mere om Ubiquiti, så læs mere her.

Ubiquiti Access Point

Et Access Point er en enhed som formidler fobindelsen mellem dit netværk og de enheder som ønsker sig koblet på netværket eller WiFi. Med en et access point fra Ubiquiti forlænger og forstærker du dit WiFi signal. Du vil også kunne opleve en mere stabil forbindelse. Du finder vores access points her

Ubiquiti Router

⁠En router er en enhed der sætter et lokalt netværk op, så du kan forbinde dig via kbael eller trådløst. Det er ikke alle routere der er med WiFi, men det er de fleste. Du finder vores routere fra Ubiquiti her.Ubiquiti Switch

En kan hjælpe dig med at fordele ud til flere. Det kan være du har 10 computereder skal kobles til LAN, så har du brug for en switch for 10 outputs. Ubiquiti er kendte for switche i absolut topkvalitet. Ubiquiti har også POE i flere af deres switche, som betyder de kan sende strøm ud sammen med internet. Så behøver du fx. ikke et strømkabel og internet kabel til dit access point, da det hele kommer i et stik.

Ubiquiti overvågning

En af områderne hvor Ubiquiti skiller sig ud er på overvågning. Med overvågning fra Ubiuiti får du kvalitet og sikkerhed som sjældent set før. Med hurtig opsætning og nem overvågning via computer eller app, kan du være i kontrol 24/7.

Se alle produkter i kategorien Elektronik & IT - Netværk

Skriv til os