Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Diamantslibeskiver

Med en diamantslibeskive kan du hurtigt og effektivt slibe hårdere materialer som natursten, beton, granit og meget andet. Det er således et godt supplement til dine andre bor, skiver og klinger, når der skal arbejdes i hårde materialer. Er du på udkig efter billige diamantslibeskiver, så kan vi hos WATTOO.DK altid tilbyde dig et professionelt og varieret udvalg. Her på siden finder du vores slibeskiver fra anerkendte producenter som Worker.

   

 1. Worker – 'Grov' diamantslibeskive, Ø110 mm (centerhul Ø15,0 mm)

  Worker – 'Grov' diamantslibeskive, Ø110 mm (centerhul Ø15,0 mm)

  God universal slibeskive som anvendes på Makita PC1100 og PC5001C beton høvl. Den hurtig slibende og god til især grove overflader. Anbefales til slibning af natursten, gammel beton samt gammel beton med flint eller granit.

  Varenr: 881348580

  inkl. moms fra 258,00 DKK
 2. Worker – 'Dobbelt række' diamantslibeskive

  Worker – 'Dobbelt række' diamantslibeskive

  God universal slibeskive som anvendes på betonhøvle og vinkelslibere. Den findes både med almindeligt centerhul samt M14 gevind (skrues fast direkte på spindlen af maskinen). Den er hurtig slibende og god til grove overflader. Anbefales til slibning af gammel beton, gammel beton flint eller granit og natursten.

  inkl. moms fra 513,00 DKK
 3. Worker – 'PCB' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Worker – 'PCB' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Speciel slibeskive som bruges til fjernelse af epoxy, lim og spartel rester med mere. Den er ekstrem effektiv og har lang levetid i "fede" materialer. Anvendes på betonhøvle og vinkelslibere. Anbefales til slibning af epoxy, maling, lim, spartel, blød puds, vejmarkeringer osv.

  Varenr: 881348755

  inkl. moms fra 1.150,00 DKK
 4. Worker – 'Universal' diamantslibeskive, Ø150 mm (centerhul Ø19,0 mm)

  Worker – 'Universal' diamantslibeskive, Ø150 mm (centerhul Ø19,0 mm)

  God universal slibeskive som anvendes på betonhøvle med 19 mm spindel. Den er hurtig slibende og god til grove overflader. Anbefales til slibning af gammel beton, gammel beton flint eller granit samt natursten.

  Varenr: 881348688

  inkl. moms fra 673,00 DKK
 5. Worker – 'Turbo' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Worker – 'Turbo' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Hurtig slibeskive med turbo segmenter. Den efterlader en flot og glat overflade. Anvendes på betonhøvle og vinkelslibere. Anbefales til slibning af gammel beton, gammel beton med flint eller granit samt cementprodukter.

  Varenr: 881348720

  inkl. moms fra 550,00 DKK
 6. Worker – 'Turbo' diamantslibeskive, Ø110 mm (centerhul Ø15,0 mm)

  Worker – 'Turbo' diamantslibeskive, Ø110 mm (centerhul Ø15,0 mm)

  Denne slibeskive har turbo segmenter og man opnår hurtigt et flot resultat med en glat overflade. Den anvendes på Makita PC1100 og PC5001C beton høvl. Anbefales til slibning af gammel beton, gammel beton med flint eller granit samt andre cementprodukter.

  Varenr: 881348640

  inkl. moms fra 529,00 DKK
 7. Worker – 'Fan' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Worker – 'Fan' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Speciel slibeskive som giver 30% mindre støv end andre lign. skiver. Skivens og segmenternes udformning presser støvet hen mod udsugningen, hvilket giver øget slibe hastighed og forbedret arbejdsmiljø. Anvendes på betonhøvle og vinkelslibere. Anbefales til slibning af gammel beton, gammel beton flint eller granit, natursten samt cementprodukter.

  Varenr: 881348680

  inkl. moms fra 472,00 DKK
 8. Worker – 'Universal' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Worker – 'Universal' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  God universal slibeskive som kan bruges til det meste. Anvendes på betonhøvle og vinkelslibere. Den er hurtig slibende og god til grove overflader. Anbefales til slibning af gammel beton, flint, granit og natursten.

  Varenr: 881348670

  inkl. moms fra 415,00 DKK
 9. Worker – 'V-Fan' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Worker – 'V-Fan' diamantslibeskive, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm)

  Nyudviklet slibeskive som er super hurtig at bruge. De nye smalle segmenter giver en hurtig slibning og resulterer i en flot og fin overflade. Den afgiver 30% mindre støv i forhold til andre lign. skiver. Skivens og segmenternes udformning presser støvet hen imod udsugningen. Anbefales til slibning af cementprodukter, terrazzo, gammel beton, gammel beton flint eller granit samt natursten.

  Varenr: 881348681

  inkl. moms fra 355,00 DKK
 10. Worker – Diamantslibesegment, sort (udgået)

  Worker – Diamantslibesegment, sort (udgået)

  Løst slibesegment. Den sorte model anvendes til slibning af hårde betongulve. Kan anvendes på de fleste gulvslibemaskiner.

  Varenr: 881328640

  inkl. moms fra 255,00 DKK
 11. Worker – Diamantslibesegment, rød

  Worker – Diamantslibesegment, rød

  Løst slibesegment. Den røde model anvendes til slibning af flydebeton og "slibende" gulve (abrasive). Kan anvendes på de fleste gulvslibemaskiner.

  Varenr: 881328650

  inkl. moms fra 256,00 DKK

   

Der er ingen tvivl om at det rigtige værktøj er med til at gøre arbejdsopgaven lettere, og at du bliver færdig hurtigere og mere professionelt. Det er således også derfor at vi gør meget ud af, at kunne tilbyde et kvalitetssikret udvalg af værktøj – og herunder forskellige bor, skiver og klinger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores værktøj, ligesom vi ved, at du aldrig går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Det er endvidere derfor, at vi hos WATTOO.DK kun forhandler de bedste producenter på markedet; det er nemlig din garanti for at komme hjem med en ny diamantslibeskive, der holder hvad den lover. Se det store udvalg her på siden, og find netop den slibeskive, der passer perfekt til din opgave.

Køb diamantslibeskiver online og få hurtig levering

Det skal naturligvis være nemt at komme hjem med det rigtige produkt til den rigtige pris – men vi ved også godt, at du gerne vil have dine nye slibeskive hurtigst muligt. Hos WATTOO.DK får du derfor altid lynhurtig levering på alle lagervarer, og det er altid til en fast, lav pris. Det betyder således, at du allerede 1-2 hverdage efter bestilling står med din nye og billige diamantslibeskive i hånden. Når du handler med os er der ingen lange ventetider, ligesom kvaliteten altid er i top.

Som du sikkert allerede ved, så har en diamantslibeskive man anvendelsesmuligheder – og de kan typisk bruges til at slibe mange forskellige materialer. Fælles for de fleste skiver her på siden er dog, at de egner sig særligt godt til at slibe hårdere materialer; som eksempelvis beton, granit og natursten. Men vi forhandler naturligvis også slibeskiver, der kan bruges til blandt andet epoxy, maling og spartel. Uanset hvilken opgave du søger at løse, så kan du altså finde et professionelt udvalg af diamantslibeskiver hos os. Og ved du allerede nu hvilket materiale skiven skal bruges til, så har vi gjort det nemt for dig at sortere i vores billige udvalg. I sidemenuen finder du nemlig en praktisk sorteringsfunktion, der tillader dig at indsnævre din søgning. På denne måde får du kun vist diamantslibeskiver, der passer til netop din opgave.

Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af billig vvs, el artikler og meget andet. Vi er nemlig din faste partner, når der skal købes professionelle produkter af høj kvalitet til den laveste pris. Har du spørgsmål til vores udvalg af diamantslibeskiver, levering eller andet, så sidder vi klar til at hjælpe dig sikkert videre på mail eller telefon. Med WATTOO.DK er du hurtig og sikkert videre med at løse din håndværkeropgave.

Se alle produkter i kategorien El-værktøj - Bor, skiver, klinger

Fremragende

Baseret på 3129 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

13.12

Stort udvalg og gode priser.

Stort udvalg og gode priser.

Kent

13.12

Alt klappede på kort tid

Alt klappede på kort tid

Gunnar Jepsen

13.12

hurtig og smertefri handel og levering

hurtig og smertefri handel og levering, de kan anbefales

Tommy Friis Jensen

13.12

Fantastisk informationsniveau i forløb

Varen perfekt og helt fantastisk information i hele ekspeditionsforløbet

Jesper

13.12

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds - ikke noget at klage over

ARNE JESPERSEN