Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tilbehør

Her får du alskens tilbehør til elradiatorer lige fra kontrolenheder til væg- og vindueskontakter. Uanset dine ben og mangler, så vil du kunne finde en god og holdbar løsning her på siden. Vi sørger for kun at levere kvalitet ved udelukkende at forhandle produkter fra stærke producenter, så du får en ordentlig løsning.

Hertil banker vi priserne i bund, så det ikke kommer til at koste dig dyrt at få det rette tilbehør til dine elradiatorer. Tag et kig her i vores store udvalg og gør et godt køb allerede i dag!

   

 1. Nobø EcoHub mobil- og centralstyrring

  Nobø EcoHub giver mulighed for en smart trådløs styrring af alle dine elradiatore. Du kan med denne enhed fjernstyre elpanelerne via en app på din mobil eller fra din PC.

  Varenr: 0978550420

  inkl. moms 1.243,00 DKK
 2. Nobø EcoSense Vindueskontakt

  Vindueskontakt, som stiller radiator på "frostsikiring" når et vindue er åben. Den virker sammen med termostater med radiomodtager. NCU-ER, NCU-1R og NCU-2R

  Varenr: 0978550446

  inkl. moms 490,00 DKK
 3. Nobø EcoSwitch vægkontakt

  Nobø EcoSwitch monteres hvor som helst i huset og giver mulighed for at vælge mellem 4 forskellige scenarier, som kan indstilles i

  Varenr: 0978550433

  inkl. moms 408,00 DKK
 4. Nobø NCU2-Te stand alone elektronisk termostat med ugeprogram, til 230V og 400V

  Nobø Kontrolenheder NCU-2TE Eco-termostat med ugetimer og adaptiv (selvlærende) opstart. Stand alone termostat til Nobø Elradiator Front og Top. Den leveres med 9 forskellige programmer så du kan opnå strømbesparelse ved natsænkning i de optimale tidsrum.

  Varenr: 0978560261

  inkl. moms 209,00 DKK
 5. Nobø radiomodtager NCU-ER

  Radiomodtager uden betjening til Nobø Energy Control. Alle temperaturindstillinger foretages via appen. Modtageren er velegnet til rum, hvor brugeren ikke skal kunne stille temperaturen på radiatoren, f.eks. Børnehaver, skoler, institutioner osv Vær opmæksom på at du ikke kan anvende modulet uden tilkøb af Nobø ecoHUB.

  Varenr: 0978560135

  inkl. moms 297,00 DKK
 6. Nobø NCU-1R digital kontrolenhed

  Denne termostat til Nobø elradiatore kan monteres for at manuelt styre rumtemperaturen. Med denne enhed kan du desuden justere sparetemperaturen via App, når der også er installeret Nobø ecoHUB. Ønsker du termostat uden manuel betjening, og udelukkende styring via App/ecoHUB bør du vælge NCU-2R.

  Varenr: 0978560148

  inkl. moms 241,00 DKK
 7. Nobø NCU-2T kontrolenhed, stand alone

  Nobø Kontrolenheder (NCU) med termostat med spare– og komforttemperatur, så du på enheden kan styre temperaturen og indstille timer. Du kan desuden oprette et fast ugebaseret program, så der bliver tændt/slukket dæmpet efter en ugentlig rytme. Hvis du ønsker centralstyrring anbefaler vi at du køber NCU 2R

  Varenr: 0978560122

  inkl. moms 331,00 DKK
 8. Nobø NCU-2R Kontrolenhed til Dimplex/Nobø Top og Front – Nobø

  Digital kontrolenhed NCU-R2 fra Nobø (del af Glen Dimplex) med radiomodtager bruges sammen med Nøbo Energy Control systemet. Temperaturen sættes via app eller på kontrolenheden. Den er velegnet til rum, hvor man vil kunne stille både komforttemperatur og sparetemperatur. Erstatter Dimplex Kontrolenhed DCU-R2.

  Varenr: 0978560151

  inkl. moms 316,00 DKK
 9. Clip On glasfront til Nobø Top, lav model

  Clip On glas for Nobø og Dimplex DTD elradiatorer med topudslip. Du kan hermed enkelt ændre design på elradiatoren og give interiøret et mere elegant udseende. Glasset klikker du enkelt på efter at radiatoren er fastgjort på væggen. I tillæg til et forbedret udseende på radiatoren bidrager Clip On glasset til en lavere temperatur på elradiatoren. Hærdet og solidt glas som tåler det meste.

  inkl. moms fra 425,00 DKK
 10. Clip On glasfront til Nobø TOP høj model

  Clip On glas for Nobø og Dimplex DTD elradiatorer med topudslip. Du kan hermed enkelt ændre design på elradiatoren og give interiøret et mere elegant udseende. Glasset klikker du enkelt på efter at radiatoren er fastgjort på væggen. I tillæg til et forbedret udseende på radiatoren bidrager Clip On glasset til en lavere temperatur på elradiatoren. Hærdet og solidt glas som tåler det meste.

  inkl. moms fra 429,00 DKK
 11. DCU-1Z 230V - Kontrolenhed til Dimplex Top og Front

  Dimplex Plug samt connect boks og kabel til ekstern styring via styreledning samt ugeur/døgnur i el-tavlen, giver mulighed for natsænkning. Denne model er kun til 230V udgaverne (kan ikke buges til Nobø).

  Varenr: 0978560232

  inkl. moms 199,00 DKK
 12. DCU-1Z 400V - Kontrolenhed til Dimplex Top og Front

  Dimplex Plug til ekstern styring via styreledning samt ugeur/døgnur i el-tavlen, giver mulighed for natsænkning. Denne model kan kun bruges til 400V radiatore. (kan ikke buges til Nobø).

  Varenr: 0978560193

  inkl. moms 109,00 DKK
 13. DCU-1R Kontrolenhed til Dimplex Top og Front

  Radiomodtager til Nobø Energy Control. Sparetemperatur indstilles i appen. Modtageren er velegnet til rum, hvor man vil stille komforttemperaturen, mens sparetemperaturen ikke skal kunne ændres. For eksempel på kontoret eller børneværelset

  Varenr: 0978560180

  inkl. moms 173,00 DKK
 14. Adax og Glamox - Ben/gulvstativ for panel, høj

  Gulvstativ for varmepaneler. Passer til Adax NEO NP, CP, Adax VP9, VP10, VP11, VPP, Glamox TPA og Norel PM Gulvmontering til lav montering kan også monteres på Norel LM ovne.

  Varenr: 1478020187

  inkl. moms 246,00 DKK
 15. Adax og Glamox - Ben/gulvstativ for panel, lav

  Gulvstativ for varmelister. Passer til Adax NEO NL, Adax VL9, Adax Pro VLP, Glamox TLO og Norel LM Gulvmontering til lav montering kan også monteres på Norel LM ovne.

  Varenr: 1478020190

  inkl. moms 246,00 DKK
 16. Nobø rum- og gulvtermostat NTB-2R,

  Smart rum- og gulvføler som kan indstilles direkte på enheden eller fjernstyres via mobiltelefon/PC når den sammensættes med Nobø HUB. Denne enhed kan sådledes også sammenkobles med elradiator og dermed kan der opnåes komlet styring af el-opvarmede huse.

  inkl. moms fra 1.103,00 DKK
 17. Ben til Glamox TLO (sæt med 2 stk. ben til én el-radiator)

  Et sæt med ben som passer til en Glamox TLO el-radiator. Bruges i stedet for det normale vægbeslag, når man ønsker at bruge radiatoren som en fritstående model. Bør kun bruges på 230V el-radiatorer.

  Varenr: 2978100506

  inkl. moms 253,00 DKK
 18. inkl. moms 136,00 DKK
 19. inkl. moms 183,00 DKK
 20. inkl. moms 631,00 DKK
 21. Dæksel over termostat

  Plastdæksel over termostat og kontrolenhed på elradiator type Dimplex og Nobø.

  Varenr: 0978560177

  inkl. moms 149,00 DKK
 22. Dæksel over afbryder

  Dimplex Plastdæksel over afbryder på elradiator Dimplex og Nobø.

  Varenr: 0978560164

  inkl. moms 138,00 DKK

   

Et stort og dækkende udvalg af tilbehør til elradiatorer

Når det kommer til tilbehør til elradiatorer, så har vi selvsagt forskellige behov alle sammen. Vores udfordring er forskellige, og derfor har vi også alle brug for forskellige løsninger.

Lige netop derfor er det også uhyre vigtigt med et stort og bredt sortiment, så vi har mulighed for at dækkes alles behov – og så du har muligvis for at finde den helt rigtige løsning. Ved at have et godt og alsidigt sortiment kan vi til enhver imødekomme dine behov på bedste vis, så du ikke skal lede længe for at nå i mål på en holdbar måde.

Vores store sortiment her indeholder nemlig tilbehør til samtlige behov, hvilket er til din fordel. Således kan du nå i mål med dine elradiatorer ved kun at shoppe ét sted; nemlig hos WATTOO.DK!

Kom frem til den rigtige løsning med vores hjælp

Kan det synes en smule uoverskueligt at navigere i markedet, og har du svært ved at komme frem til den rette løsning, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig. Vi har stor erfaring med alle slags elartikler herunder naturligvis også elvarmeprodukter.  

Vi kan derfor også rådgive dig om brugen af elradiatorer og dertilhørende tilbehør. Det kan vi gøre baseret på erfaring og faglig kendskab, så du kan være sikker på at komme frem til den bedste løsning.

Vil det gøre en forskel for dig med hjælp og vejledning, så er du derfor også altid velkommen til at prikke til os med dine udfordringer – og så finder vi sammen med dig frem til den allerbedste løsning.

Elradiator tilbehør til fornuftige priser

Har du allerede spenderet penge på en eller flere elradiatorer, så skal du naturligvis ikke bruge mange penge på det nødvendige tilbehør også. Du har brug for gode og stærke priser, som du altid kan forholde dig til.

Derfor kan vi med glæde præsentere dig for vores udvalg her på siden, hvor du altid får markedets absolut bedste priser. Hertil vil vi gerne sørge for, at du altid får dine produkter til tiden, så du kan få dem i brug uden ventetid. Derfor har vi hurtige leveringstider på samtlige af vores produkter – og det kan du være sikker på, hver gang du handler hos os.

Hvis du er på udkig efter yderlige produkter, så har vi også en lang serie med billige produkter til el gulvvarme samt gode termostater til alle behov.

Se alle produkter i kategorien Elvarme - Elradiatorer

Skriv til os