Levering: 
Total inkl. moms: 
Indkøbskurv Til kassen

Elartikler - sikkert, hurtigt og billigt!

I over 15 år har WATTOO.DK leveret elartikler til vores kunders el-installationer. Uanset om du er privat eller erhverv - om du skal købe lidt eller meget - så tilbyder vi dig de bedste priser og hurtig levering af elartikler, VVS, stikkontakter, afbrydere, kabel, belysning og meget mere. Vi er e-mærkede og du kan følge vores kunders tilbagemeldinger på trustpilot, så du kan føle dig tryg, inden du handler. Vi ønsker, at gøre det nemt at bestille elartikler og el-materiel online! Derfor behøver du ikke oprette en bruger på vores side men blot lægge varerne i kurven og gå til kassen. Herefter kan du vælge, om el-artiklerne skal leveres med GLS, DAO eller andet. Sikkert, nemt og fleksibelt! I vores netbutik finder du du kvalitets-artikler til faste lave priser. Du skal kunne installere produkter fra os med ro i maven, og derfor udvælger vi nøje vores leverandører og samarbejdspartnere.

Professionel kvalitet - stort udvalg el-materiel, stikkontakter, afbrydere mm. til din el-installation

Udvalget er stort, men vi forsøger hele tiden at gøre det nemt for dig, at finde de rette produkter. El-materiel fra LK er omdrejningspunktet i de fleste boliger (stikkontakter, afbrydere, lysdæmpere mm.). Her er vores sortiment komplet og priserne er skruet helt i bund. Når efteråret nærmer sig og kulden bider sig godt fast, så finder du også alt, hvad du skal bruge af indbygningsspot, varmepumper, udendørslamper, kabel og Philips Hue belysning. Her på WATTOO.DK handler vi både private, virksomheder og det offentlige. Om du skal købe lidt eller meget gør ingen forskel. Du er velkommen og vil blive taget imod med et smil!

En sikker og tryg handel

Det er vigtigt for os, at alle kunder får en god oplevelse, når de handler på WATTOO.DK. Vi har mange gode anmeldelser på Trustpilot, og vi arbejder hver dag hårdt for at få endnu flere! Har du ikke købt elartikler af os før, eller vil du bare gerne vide lidt mere om vores virksomhed, kan du tage et kig på Trustpilot for at høre om andre kunders oplevelser med os. Alle kan handle hos os - både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi har gjort det nemt og hurtigt at bestille. Du kan læse om returret i vores kundecenter.