Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Antennefilter

Et antennefilter er en ofte en god løsning, når der skal bruges et antennekabel til to forskellige signaler; eksempelvis hvis du ønsker at bruge samme antennekabel til både dit TV og radiosignal. Er du på udkig efter et nyt antennefilter til din private bolig, virksomhed eller sommerhus – så er du landet på den helt rette side, for her finder du vores brede udvalg af forskellige filtre til din antenne. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, hvilket er din garanti for et holdbart produkt.

   

 1. Triax CTS 2400

  Triax filter TV-SAT CTS2400 indendørs 40-862 950-2150 MHz 2 indgange

  Varenr: 8287221277

  inkl. moms 78,50 DKK
 2. Teledan TDA-7

  Teledan skillefilter til TV og data, TDA-7 F-connector tilslutning

  Varenr: 5487506119

  inkl. moms 206,00 DKK

   

Du kan dog sikkert nikke genkendende til, at det ikke er hver dag, at du skal have investeret i et antennefilter. Det kan således være svært at finde ud af hvilken type man skal bruge – og hvorfor det kan være nødvendigt. Her på siden forsøger vi dog altid at gøre vores bedste til, at du kommer hjem med det rigtige produkt; og at du får den bedste vejledning med på vejen. I det følgende har vi derfor skrevet mere indgående omkring antennefiltre, så du kommer godt fra start. Mangler du viden om antennefiltre – eller du blot nysgerrig – så skal du blot læse videre i det følgende afsnit.

Gode råd til køb af antennefilter

Antennefilteret er typisk en god, billig og nem løsning, når du gerne vil have to forskellige signaler igennem det samme antennekabel; eksempelvis dit TV og radiosignal. Antennefilteret kan ydermere findes i både udendørs og indendørs modeller, alt efter hvilken type du ønsker. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af moderne antennefiltre fra anerkendte producenter som Triax og Teledan.

Det første du skal gøre dig klart, når du ønsker at investere i et antennefilter – er selvsagt hvilke type signaler du ønsker at samle. Det er nemlig ikke alle antennefiltre, der kan samle alle typer signal. Dog bør det nævnes, at de fleste moderne antennefiltre nu kan samle de mest gængse signaler som eksempelvis FM, TV og DAB. Hold dog altid øje med om dit udvalgte antennefilter kan bruges til det formål, som du påtænker.

Dernæst så kan det være en god ide at undersøge, hvordan og hvor antennefilteret skal placeres. Som tidligere nævnt, så findes der forskellige typer af filtre alt efter om de er tiltænkt udendørs eller indendørs brug. Typisk vil antennefiltre til udendørs brug komme i et mere holdbart og slidstærk design, der er tiltænkt at modstå det danske vejr. Antennefiltre til indendørs brug er derimod typisk mindre og mere diskrete, da de ikke skal være modstandsdygtige overfor hverken vind, regn eller frost.

Hos WATTOO.DK har vi forhandlet antennemateriel og el artikler i mange år – og vi gør hele tiden vores bedste til, at vi fortsat vedbliver at være din foretrukne forhandler på nettet. Endvidere finder du derfor også kun el artikler og antennemateriel fra de bedste producenter på markedet, når du handler med os. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, da vi ved at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dine. Har du spørgsmål til vores udvalg eller specifikke produkter, så kan vores kundeservice være behjælpelig med eventuelle tvivl.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os