Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Smart-Varme

Smart varmestyring kan spare dig for mange tusinde af kroner. Vi tilbyder smarthome varmestyring fra kendte brands som Danfoss, som har lavet styring til dine termostater, som du nemt selv kan montere. Du kan via app styre dagsprogrammer og meget mere.

   

 1. DEVIreg™ Smart – Digital WiFi rum- og gulvvarmetermostat

  Smart termostat som kan forbindes til dit trådløse netværk, hvorefter du har mulighed for at styre den med en app til både Android og Iphone. Skal monteres i en europadåse eller lign. Kan også bruges til direkte udskiftning af DEVIreg Touch ved kun at udskifte fronten med selve elektronikken. Der medfølger ledningsføler på 3 meter.

  inkl. moms fra 1.198,00 DKK
 2. Danfoss Ally™ Zigbee radiatortermostat med RA,M30, RAV og RAVL adapter

  Danfoss Ally™ programmerbar elektronisk radiatortermostat til intelligent varmestyring. Kompatibel med Danfoss Ally™ gateway eller kompatible Zigbee certificerede gateways.

  Varenr: 460970971

  inkl. moms 440,00 DKK
 3. Danfoss Ally™ Startpakke

  Danfoss Ally™ starter pack med 1 x Danfoss Ally™gateway samt (014G2460) Danfoss Ally™. Inkl. adaptore til RA, M30, RAV & RAVL ventiler.

  inkl. moms fra 1.275,00 DKK
 4. Danfoss Ally™ Gateway for opkobling af Danfoss Ally™ enheder

  Danfoss Ally™ gateway for opkobling af alle Danfoss Ally™ enheder til internettet. Smart varmestyring via App på smartphone eller tablets. Inkl. strømforsyning og LAN kabel.

  Varenr: 460970960

  inkl. moms 820,00 DKK
 5. Danfoss Ally™ Zigbee radiatortermostat med RA og M30 adapter

  Danfoss Ally™ programmerbar elektronisk radiatortermostat til intelligent varmestyring. Kompatibel med Danfoss Ally™ gateway eller kompatible Zigbee certificerede gateways.

  Varenr: 460970970

  inkl. moms 439,00 DKK
 6. inkl. moms 769,00 DKK

   

Danskernes mest bruge opvarmningsform er i dag stadig radiator. Selvom de opvarmer super godt, så findes der måder at optimere din opvarmning på, så du sparer penge ved ikke at varme dit hus op når du ikke er hjemme eller når du sover. Det kan være besværligt at slukke og tænde for radiatorne og det er også frustrerende at skulle vente på at rummet varmes op. Det er her, at smart styring kommer ind i billedet. Her kan du styre hvornår den skal varme og hvornår den skal slukke, så dit rum er varmt til når du skal bruge det. Produkterne kan også automatiseres via Google Home, IFTTT og meget mere.

Køb smart styring til din varme af dansk webshop

⁠WATTOO.DK har siden 2007 hjulpet tusindvis af kunder videre i forbindelse med køb af el, vvs, belysning, ventilation og meget mere. Vi ønsker at det skal være nemt og bekvemt at finde de varer man ønsker hurtigt og til billige priser, og sådan skal det også være på området omkring smarthjems styring af varmen i dit hus, sommerhus eller virksomhed.

Vi har på vores webshop over 600.000 produkter til skarpe priser og hurtig levering, så du nemt kan finde alle de varer du skal bruge til din renovation eller optimering af dit hjem, hus eller virksomhed. Har du nogle spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os på chat, telefon eller mail.

Se alle produkter i kategorien Elektronik & IT - Smart Home

Skriv til os